darinkarlsson

Charmen i att asfaltera Stockholm

Av , , Bli först att kommentera 3

Jag trodde länge att jag skulle bli släktens svarta får, men jag blev vitare än snö. Jag ska förklara närmare vad jag menar: I vår släkt sysslar man med snarlika saker. Det är ingen akademiskt släkt direkt. De allra flesta arbetar med något fysiskt. Många är framgångsrika och har tjänat mycket pengar på olika engagemang relaterade till bygg. Många har dessutom arbetat med att asfaltera Stockholm så länge asfalt funnits att arbeta med. Min farfar arbetade med detta under sina arbetsamma år. Det faktum att han har asfalterat några av Stockholms finaste gator är något han satt stor stolthet i. Min pappa följde i hans fotspår och började asfaltera Stockholm för snart 30 år sedan. Pappa tog det hela ett steg längre och startade en egen firma som blivit framgångsrik. Mina äldre syskon började jobba hos farsan, och jag bestämde tidigt att asfaltera Stockholm inte skulle vara något för mig.

 

Efter att ha rest, pluggat och sysslat med lite olika saker slog ironipendeln dock tillbaka. För 4 år sedan stod jag mellan jobb och kände att jag inte riktigt visste vad jag ville göra. Jag var trött på kontor. Jag var trött på att arbeta med siffror och statistik. Jag ville göra något som innebar att jag fick använda kroppen. För att inte gå under ekonomiskt fick jag lov att börja som lärling hos farsan. Jag fick för första gången hjälpa till att asfaltera Stockholm, och jag gjorde det med min storebror som handledare. Utgångsläget hade helt klart kunnat vara bättre, men vad fan gör man?

 

Efter några veckor av frustration började jag få in lunket. Man fick se olika platser av Stockholm när man asfalterade stadens gator. Varje projekt möttes på ett unikt sätt eftersom många olika komponenter spelade in. ”Detta är viktigt. Jävligt viktigt om du ska asfaltera Stockholm, vet du” sa min bror. Det var förstås pappas ord som ekade i hans huvud.

 

Jag hade aldrig riktigt förstått min familjs fascination med att asfaltera Stockholm fram till dess. Jag tänkte att det var som vilket jobb som helst. Man går dit, man är lite trött på skiten och sedan går man hem. Jag förstod nu till slut vad det var som kändes så bra. Att asfaltera Stockholm är att lägga mark för framtiden. Utan oss skulle inte staden utvecklas.

 

Nu har det gått 4 år och jag stormtrivs fortsatt. Inte minst nu när det står klart att jag ska handleda min kusin. Payback time!

Bli först att kommentera

Dags för renovering av garaget till sist

Av , , Bli först att kommentera 2

Vi drog ut på det länge men nu är stunden som alla i hushållet bävat för kommen. Efter att ha fixat, putsat, byggt ut, byggt nytt, lagt ny asfalt och köpt nya vitvaror är det nu dags. Vi ska nu renovera garaget. 

 

När jag och min familj flyttade in i huset för 10 år sedan såg situationen annorlunda ut än vad den gör nu. Huset var i stort sett ett ruckel. Mögel i källaren, behov av renovering av såväl kök och badrum, fallfärdig altan och en vind som vi inte ens ska tala om. Och så var det ju garaget som behövde renoveras också förstås. Tro mig när jag säger det; den delen av huset var ingen som satte sin fot i under de första 3 åren då vi bodde där. Det är helt sant! Och vad skulle vi där att göra? Dealen som vi slöt med den gamla mannen som sålde kåken till oss var att vi skulle köra undan hans bråte. Det var vi som var så hungriga på att ta över huset att vi glömde att titta i alla rum. Sedan stod vi där med ett renoveringsobjekt på halsen.

 

Det är inget litet utrymme heller. Nej, gubben hade lyckats spara 2 gräsklippare, en spark, en gammal rostig PV och fyra cyklar. Ja, förutom all annan skit då. Gamla jackor, skridskor, skidor, skor, TV-apparater och mycket annat. Nu när vi ska renovera garaget så är vi tacksamma att vi rensade ordentligt för ett antal år sedan. Men det är fortfarande mycket kvar. Bilen inte minst. När ungarna var mindre så var det en populär lekplats, men när nu yngsta grabben är 16 så har vi inte längre något att skylla på.

 

Snart smäller det! Och det gäller att se allt från den ljusa sidan. Det kommer att bli bra, och renoveringen av garaget kommer att göra huset fullständigt. Ett fräscht och fint hus i alla rum, som vi drömde om när vi köpte det. Vi kommer förmodligen att lägga ut huset för försäljning tidigt nästa höst och då vill vi ha det så bra som det kan vara.

 

Så nu, kära vänner, vänder jag mig mot er och frågar om det är någon som känner till någon firma som kan hjälpa oss. Vi letar efter en pålitlig och erfaren leverantör av tjänster inom garagerenovering i området.

 

Har ni några tips?

Bli först att kommentera

Vår innergårdsrenovering i Stockholm blir av!

Av , , Bli först att kommentera 0

När ni sist hörde från mig förklarade jag att jag hade haft det lite stressigt senaste tiden. Ja, eftersom det nu har gått ett tag förstår ni nog att det har fortsatt att vara så. Jag vet inte riktigt vad som hände, men allt tycktes komma på samma gång. Först var jag tvungen att rycka ut på jobb i Umeå, helt oplanerat, under två veckors tid. Eftersom jag då arbetade dygnet runt fanns ingen tid för inlägg här. När jag sedan var tillbaka började lantställe-projektet som jag berättat om. Då saknades också tid. Sedan har det varit upp och ner, fram och tillbaka, med massor av olika saker. Nu däremot är jag tillbaka igen – Så håll i hatten.

 

Jag berättade om vår innergårdsrenovering i Stockholm senast. Det skulle äntligen bli dags att göra något åt den gård som förfallit i anknytning till vår fastighet länge. Alla som bor i huset har uttryckt missnöje till styrelsen. Pengabristen i vår förening har konsekvent gjort innergårdsrenovering till en omöjlighet. Men nu skulle det som sagt bli ändring, och det berodde på en rad olika saker.

 

 1. Vi får en höjd avgift varje månad till följd av vår stundande innergårdsrenovering i Stockholm. Det handlar inte om särskilt mycket pengar, utan ett par hundringar varje månad.
 2. Vi siktar in oss på en innergårdsrenovering i Stockholm som kanske inte ger oss exakt allt vi hade velat ha. Det får bli en renovering som ger den befintliga gården ett ordentligt och helt nödvändigt ansiktslyft. Detta utan att ruinera oss fullständigt.
 3. Sist men ändå huvudsakligen – Vi hittade ett företag inom innergårdsrenovering i Stockholm som verkar kanon. De erbjöd priser som ingen av konkurrenterna kunder matcha. De hade dessutom nästan 30 års erfarenhet av just den här typen av arbeten. Vi är oerhört nöjda och ser fram emot resultatet.

 

Jag vet att jag har läsare av många olika åldrar och som befinner sig i många olika stadier av livet. Är det någon av er som har erfarenhet av innergårdsrenovering i Stockholm? I så fall: Blev ni nöjda? Höll sig priset på den nivå som ni först blev lovade av företaget? Jag är inte orolig själv, men jag vet att några av mina äldre grannar är det. Jag frågar i huvudsak för deras skull.

 

Ta hand om varandra så hörs vi snart igen!

Bli först att kommentera

Tandställningsskräck och invisalign i Stockholm

Av , , Bli först att kommentera 0

Minns ni hur elaka barn kunde vara när man själv var liten? Ondskan tycktes inte veta några gränser för vissa. Man undrade varför de var så jävla taskiga, trots att man inte hade gjort något. Ibland var man säkerligen lika jävlig tillbaka, men de är inte de minnena som fastnar. Jag minns en kille som gick i vår klass särskilt väl idag. Han hette Oskar, och Oskar hade tandställning. Innan han fick sin räls var han som vem som helst. Han syntes inte mest, och hördes ganska sällan. Men han var inte ensam. När han fick sin tandställning fick klassens elaking för sig att han skulle retas för det. Alla hängde på, för det är så det fungerar, hur illa det än är. Jag minns att jag bara tittade på, men stämmer det?

 

Nåväl, jag skulle inte prata om Oskar eller hans tandställning. Minnet kan däremot förklara min skräck för tandställningar överlag. Jag har sneda tänder. Jag behöver egentligen tandställning, och har behövt länge. Sedan hörde jag om att man kunde få Invisalign i Stockholm. ”Invisalign i Stockholm?” tänker vissa av er. Vad fan är invisalign och varför just Stockholm? Svaret på den senare frågan är helt enkelt för att jag bor där och att Eskilstuna hade varit krångligare att åka till för hjälp.

 

Så, invisalign i Stockholm är alltså en tandställning som inte syns. Ingen jävla räls som täcker tänderna och gör att man knappt längre kan prata. Ingen tandställning på det traditionella sättet. Det sätt som gjorde att Oskar blev mobbad 1997. No sir, invisalign i Stockholm är till för nya tider. För oss som vill få rakare tänder men som lider av något sånär post-traumatisk stress för hur folk med tandställning behandlades.

 

Jag prövade invisalign efter att ha kontaktat den bästa kliniken i Stockholm. Det fungerade hur bra som helst. Vad som förvånade mig mest var däremot inte hur bra det fungerade. Det var väntat givet kommentarerna på nätet. Jag blev chockad över hur snabbt det kunde gå. Efter ett inte alls särskilt långt tag med min invisalign som jag fått av Stockholms skickligaste tand-konstnärer kunde jag se resultat. Makalöst!

 

Om ni vill veta vilken klinik jag talar om får ni gärna kontakta mig via kommentar! Jag kan verkligen, från botten av mitt tandställningsskräck-hjärta, rekommendera invisalign i Stockholm till alla som känner sig osäkra på sina tänder. Det fungerar, och det fungerar fort!

 

Jag tar ett break på ett par veckor men är snart tillbaka med nya inlägg om spretiga ämnen. Till dess – Ta hand om er!

 

Ciao!

Bli först att kommentera

Catering i Uppsala till sonens bröllop

Av , , Bli först att kommentera 1

Jag har aldrig räds att laga egen mat när det vankas tillställningar. Det ska gudarna veta och det vet de också. Har man 5 barn och är matintresserad så blir det så. Födelsedagar, skolavslutningar, studentfiranden och andra typer av kalas. Alltid har det varit jag som stått och fixat maten, och jag har gillat det. Det har även andra människor gjort, inte minst födelsedagsbarnet eller studenten i fråga. För ett tag sedan ställdes jag inför en helt ny utmaning. Det handlade om mat för ett bröllop. Direkt när jag fick reda på att min äldsta son skulle gifta sig började jag fundera över menyn. Jag hann fundera i ungefär 7 sekunder innan han kläckte ur sig: ”…och den här gången ska vi faktiskt ta catering i Uppsala eftersom bröllopet är där”.

 

Jag blev perplex. Skulle jag inte få ordna maten till min egen sons bröllop? Catering i Uppsala – Som om jag inte kunde prestera lika bra eller bättre som någon firma. Jag såg att han såg på mig att jag blev en smula upprörd. Hans trolovade tittade på oss båda och bröt tystnaden genom att säga: Jag kilar iväg och tar hand om Josef.

 

 • Vadå catering i Uppsala? Duger inte min mat längre eller? Jag har fixat maten till alla dina skolavslutningar. Jag har stått och fixat mat halva nätterna inför julafton i 34 års tid. Jag fixade din student, din 30-årsfest, din…
 • Men den här gången blir det catering i Uppsala och det får du faktiskt finna dig i. Det är inte ditt val den här gången.

 

Han hade förstås alldeles rätt i det. Jag antar att jag bara har svårt att tappa kontrollen. Särskilt när jag hade haft kontrollen under fyra decennier. Samtalet om catering i Uppsala avslutades tvärt men det dröjde inte länge innan vi slöt fred. Jag antar att det faktiskt kan vara ganska gemytligt att slippa hålla på och fixa med allting inför alla tillställningar. Nu kunde jag få njuta av min sons bröllop utan att parallellt agera kock för alla gäster. Det skulle trots allt komma närmare 90 gäster på bröllopet. Det hade ju krävt en del slit och medhjälpare i form av bland annat yngre syskon, och det hade inte uppskattats.

 

Jag har fått ansvaret att vara i kontakt med firman i Uppsala som ska leverera catering. Jag måste erkänna att det hela har gått väldigt smidigt. Menyn ser oerhört god ut och alla som jag har haft kontakt med har varit tillmötesgående.

 

Nu på lördag smäller det. Håll tummarna!

Bli först att kommentera

Flyttstäd Stockholm – och varför det är så bra

Av , , Bli först att kommentera 0

Alla flyttar någon gång, eller? Okej, jag vågar i alla fall gissa på att de allra flesta som läser min blogg någon gång har flyttat. För er som bott hela era liv i hemmets trygga vrå och som aldrig flyttat från päronen kan jag säga: You’re not in for a treat. Jag tycker att flytta är det jobbigaste som finns. Det kanske är därför jag bodde i min första, extremt sunkiga, lägenhet i hela 3 års tid. Jag orkade helt enkelt inte utsätta mig själv och andra för den där pärsen igen. 

 

Nu har åren gått och jag har börjat tjäna lite pengar. Pengar som jag kan lägga på underlättnader vid flytt. Ta senaste flytten till exempel. Jag tvekade inte en sekund på att skaffa flyttstäd i Stockholm den här gången. När jag flyttade för 4 år sedan så städade jag själv. Jag gnällde på en kollega om hur mycket jag avskydde det och hur dålig jag var på det. Han frågade så varför jag inte anlitade flyttstäd i Stockholm. Och ja, varför gjorde jag inte det? Jag hade inget bra svar på frågan då. Jag visste förstås att man kunde anlita flyttstäd i Stockholm. Vad jag däremot inte tänkte på var att jag faktiskt kunde ha råd med det. Jävla skit, men gjort var gjort. Jag lovade hur som helst mig själv att jag, vid nästa flytt i Stockholm, skulle anlita flyttstäd. Sagt och gjort.

 

Jag har insett flera fördelar med att anlita flyttstäd i Stockholm. Här kommer de tre främsta sådana:

 

 

 • Arbetet blir ordentligt utfört

 

 

Man ska inte underskatta proffs. Flyttstäd i Stockholm är inte något som alla behärskar, och det fick jag bevisat senast. Snacka om att det blev rent. Jag kollade förstås efteråt. Varenda vrå, varenda list, varenda jävla skrymsle.

 

 

 • Jag får tid för annat i flytten

 

 

Detta är definitivt icke att förglömma. När man flyttar vill man ägna sig åt den nya bostaden och inte pilla i den gamla. Genom att anlita professionellt flyttstäd i Stockholm fick jag chansen att fokusera på nytt istället för gammalt.

 

 

 • RUT-avdraget

 

 

Sist men så fruktansvärt långt ifrån minst. När man anlitar flyttstäd i Stockholm får man nyttja RUT-avdraget. Detta gör att man bara behöver betala en del av arbetskostnaden. Otroligt fördelaktigt, förstås. Ett gott argument till varför jag kan rekommendera alla att anlita flyttstäd i Stockholm.

 

Vad är er erfarenhet? Tycker ni att mina argument håller? Jag tar gärna emot feedback!

Bli först att kommentera

Fönsterrenovering i Stockholm – Olika aspekter

Av , , Bli först att kommentera 0

Detta måste vara en av de spretigaste bloggarna i Sverige. Jag skriver verkligen om lite av varje. Det är någonting som jag har förstått att många av er uppskattar. Det är också någonting som jag har förstått att vissa av er inte uppskattar lika mycket. När jag, för två veckor sedan, recenserade golfpeggar fick några nog. ”Håll dig till ett ämne, för fan!” skrev någon. ”Jag börjar bli trött på den här skiten. Ena dagen skriver du om viktiga saker och nästa dag skriver du om golfpeggar. Vad sysslar du med egentligen?” skrev någon annan. Till den person som publicerade den senare kommentaren till jag säga följande: För många människor är golfpeggar extremt viktigt. Så visa lite respekt. 

 

Nog om surpuppor och golfpeggar. Idag ska jag skriva om fönsterrenovering i Stockholm. Detta ämne borde ändå vara godkänt för mig att skriva om. Jag arbetar ändå på en av Stockholms största firmor för just fönsterrenovering. Dessutom har inläggen då jag delat med mig av mitt arbete ofta nått stor framgång vad gäller kommentarer. Många verkar nyfikna på hur det är att arbeta inom branschen. Många funderar också på att anlita någon för fönsterrenovering i Stockholm hemma. På grund av detta något förvånande intresse tänkte jag nu ge min bild av vad jag sysslar med. Pass på!

 

Fönstret är först och främst till för att släppa in ljus i en fastighet och för att möjliggöra för oss att titta på världen utanför. Detta känner de flesta förstås till. Bortsett från denna funktion så fyller våra fönster två andra viktiga funktioner:

 

 1. Den estetiska aspekten

 

För den som inte arbetar med fönsterrenovering i Stockholm kan fönster vara något som ägnas väldigt lite tanke. Man tänker kanske att alla fönster ser ungefär likadana ut och därför inte förtjänar mer utrymme i skallen. Detta är helt fel. Fönstret utgör en viktig estetisk detalj i boendet. Fönster kan se väldigt olika ut och det är, ur en estetisk synvinkel, viktigt att de fönster man har matchar övrig stil. För att möjliggöra detta utför många fönsterrenovering i Stockholm. Många av dessa kommer till vår firma i Stockholm för just fönsterrenovering och liknande arbeten.

 

 1. Den värmande aspekten

 

Icke att förglömma. Fönstren fyller en viktig funktion vad gäller energiförbrukningen i fastigheten. Vid fönsterrenovering i Stockholm får kunden välja mellan olika fönsterlösningar. Så kallade energifönster syftar till att ”spara” på värmen inne i bostaden, och det kan de göra genom att de består av fler lager glas än vanliga. Det blir vanligare och vanligare med energisparglas vid fönsterrenoveringar i Stockholm.

 

Nu känner jag att jag har babblat färdigt om fönsterrenovering i Stockholm för en dag. Lämna gärna kommentarer om inlägget. Tyckte ni att det gav er något? Är ni kanske själva på jakt efter någon som kan utföra fönsterrenovering i Stockholm?

 

Hör gärna av er till mig! Just nu har vår firma mycket arbeten att utföra, men om ni är läsare av bloggen ska jag försöka peta fram er i kön.

Bli först att kommentera

Mer om stambyte i Stockholm

Av , , Bli först att kommentera 0

Förra veckan ägnade jag ett helt inlägg åt att lista de bästa sakerna med att arbeta inom stambyte i Stockholm. Jag gjorde detta som en slags sorgeprocess eftersom jag, nu när jag bytt arbete, saknar mitt gamla jobb. Jag tänkte att jag skulle fortsätta på samma tema idag. Detta gör jag, inte minst, för att mina gamla kollegor inom stambyte i Stockholm uppmärksammat mig om att jag missat viktiga detaljer.

 

Förra veckans inlägg innehöll hyllningar till tre olika aspekter av arbetet inom stambyte i Stockholm: 1) Den vackra cykelvägen till arbetet. Detta uppskattade jag mycket både på väg till och från jobbet. 2) Arbetskollegorna jag hade inom stambyte i Stockholm var också en stor orsak till att jag trivdes så bra. Jag kommer även hylla dem i dagens inlägg. 3) Arbetstillfällena inom stambyte i Stockholm går förstås inte att komma ifrån. Behovet finns konstant och jämt i Sveriges största stad.

 

Hur som helst, dags för nya hyllningar till mitt förra jobb inom stambyte i Stockholm. Jag vill denna vecka slå ett slag för följande aspekter:

 

 1. Musik-temadagar. Detta behöver förstås inte vara unikt för stambyte i Stockholm, men det var något som jag och mina kollegor ägnade oss åt. Vi hade varsin tema-dag och till det hör att vi alla hade väldigt olika musiksmak. Måndagar var min dag. Gammal blues och jazz avlöste varandra. Musik som möjligen gjorde att arbetet med stambytet i Stockholm gick lite långsammare, men som uppskattades av de flesta. Tisdagar och onsdagar var värst, i mitt tycke. Detta eftersom mina kära kollegor inom stambyte i Stockholm, Joakim och Nils, valde musik dessa dagar. Tisdagar var heavy metal-dagen och sedan var det grunge-onsdag. Mina öron skrek dessa dagar.

 

 1. Sommarfesten. Detta var framförallt vad mina forna kollegor reagerade på att jag hade utelämnat sist. Sommarfesten var årets höjdpunkt för oss när vi arbetade med stambyte i Stockholm. Otroligt härlig tillställning som alltid pågick långt in på nätterna. Total glädje.

 

 1. Kundberättelser. Ja, dessa kommer jag inte gå in på i detalj i den här bloggen. Jag vill inte gärna bli stämd för att ha brutit mot tystnadsplikten efter att ha slutat med stambyte i Stockholm. Men ja, snacka om att man får se mycket i detta jobb. Den ena kundens boende är knasigare än den andras. Faktum är att detta är något av det jag saknar mest med mitt jobb inom stambyte i Stockholm.

 

Gamla teamet – Är ni nöjda nu?

Bli först att kommentera

Grupptryck och värmepumpar

Av , , Bli först att kommentera 0

Min släkt är som en sekt. Så har jag alltid sagt, och tiden gör så att folks sidor ständigt blir tydligare. Vad är det då som gör att jag upplever att mina släktmedlemmar är som sektmedlemmar? Den huvudsakliga anledningen är att alla alltid måste göra exakt samma sak. Om någon har skaffat hund ska plötsligt alla skaffa hund. Om någon skaffar ny bil så är det dags för alla familjer att följa exemplet. Baby-boomen i vår familj var helt otrolig. I samband med att min syster fick sitt första barn föddes under de fem kommande åren 8 barn. Den senaste av alla trender inom familjen har handlat om värmepumpar.

 

För ett par helger sedan var vi alla på släktmiddag hemma hos min moster. Vi hann inte mer än att hälsa innan snacket om värmepumpar var igång. Det hade tydligen börjat med att min morbror, släktens högsta höns, hade installerat värmepump i sitt hus. Han var ”såå nöjd” med beslutet. Han talade om det som om den nya uppvärmningsmetoden hade förändrat hans liv. Min moster fyllde i med samma predikan om värmepumpar. Tydligen hade hon också tagit detta livsavgörande beslut.

 

Vilket jäkla kackel det blev. Min mamma och pappa satt framåtlutande med ögon som tefat och lyssnade på lovorden om värmepumpar. Bland de fördelar som nämndes vid bordet fanns följande: 

 

En investering i huset

Detta var det vanligaste argumentet för värmepumpar som kastades fram och tillbaka på bordet. Tydligen ska man kunna spara väldigt mycket pengar genom att skaffa ett modernt uppvärmningssystem. Värmepumpen gör dessutom att priset på kåken stiger. Detta i och med att folk generellt sett är mer intresserade av hus som värms upp av värmepump.

 

En investering i miljön

Säga vad man vill om min släkt, men miljömedvetna är dem. Det är ofta en outtalad intern tävling om vem som, sedan sist man setts, har gjort det bästa för miljön. Värmepumpar är tydligen väldigt miljövänliga. ”Ett utmärkt sätt att slå ett slag för planeten samtidigt som man slipper frysa” sa min morbror och tyckte att han var hysteriskt rolig.

 

En investering i ens egen ledighet

Ja, mycket populärt argument för värmepumpar. Tydligen sköter den sig själv och man behöver inte göra någonting som husägare.

 

Faktum är att dessa argument om värmepumpar visade sig effektiva på mig också. Jag menar, vem vill inte få mer pengar över, spara på planeten och slippa lyfta ett finger. Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Nu har jag också bett om att få ett företag som sysslar med värmepumpar att titta på mitt hus.

 

Grupptryck, sekttryck eller släkttryck?

Eller bara sunt förnuft?

Bli först att kommentera

Mitt arbetsliv på tryckeri i Stockholm

Av , , Bli först att kommentera 0

Är ni karriärsdrivna? Blir ni motiverade över att fundera över hur ert arbetsamma liv ser ut och kommer att se ut? Hur vissa karriärmässiga beslut bestämmer förutsättningarna för resten av livet? Är ni det?! Kul för er! Det gäller nämligen inte för mig.

 

Inte för att jag på något sätt ångrar eller är missnöjd med mina egna val. Tvärtom. Jag kan faktiskt inte påminna mig om att jag har varit missnöjd någon gång. När jag fyllde 18 arbetade jag visserligen under några månader på en känd hamburgerresturang. Det var hårt, dåligt betald och ganska otrevlig miljö. Jag sade upp mig och ser mitt första nederlag som mitt enda. Idag jobbar jag, som ni vet, på ett tryckeri i Stockholm och jag drivs som fisken i vattnet. Slumpen har alltid varit delaktig i min karriär. Innan jag började på tryckeriet i Stockholm arbetade jag på ett konditori i samma kvarter. Jag hann bara arbeta där i 7 månader innan jag fick erbjudande om att gå vidare. Chefen på tryckeriet i Stockholm var ofta inne och köpte frukost till teamet, och vi fick bra relation. Hon fattade tycke för mig och jag kände likadant. Efter två möten bestämde jag mig för att börja jobba på tryckeriet i Stockholm.

 

Så vad är det då som gör det så bra? Vad kan ett tryckeri i Stockholm ge som inte andra arbetsplatser i staden kan? Det enkla svaret på frågan är förstås: Det kan jag inte svara på. Jag har ju inte testat alla olika arbetsplatser man kan ha. Men jag vet vilka mina främsta argument för tryckeriet i Stockholm är. De är nämligen som följer: 

 

 1. Jag presenteras alltid för nya projekt och nya utmaningar som kräver att man aktiverar min specialisthjärna. Med åren på tryckeriet i Stockholm har jag utvecklat en god känsla för vad kunden egentligen efterfrågar. Det ger ofta väldigt bra kundsamarbeten med nöjda kunder som följd.

 

 1. Detta har alla någon gång sagt. Men faktum är att jag har världens bästa arbetskamrater. Jag kan inte tänka mig ett bättre team än det jag har på tryckeriet i Stockholm. Helt ärligt!

 

 1. I jobbet på tryckeri i Stockholm arbetar man lite dolt. Det låter kanske konstigt att säga att man är dold när vi har lokaler mitt i innerstaden. Men få känner till oss. Människor behöver i regel inte få fatt i ett tryckeri i Stockholm var och varannan dag. Eller hur?
Bli först att kommentera