darinkarlsson

Nya samtalsämnet: fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering i Stockholm är inte direkt ett ämne som man tänker på varje dag. Eller, jag ska nog säga att det är ett ämne som jag inte tänker på dagligen. Vem vet vad som händer bakom lyckta dörrar i staden. Vem vet vem som spenderar hela sitt liv med att tänka över fasadrenovering i Stockholm. Jag både vill och vill inte träffa dessa personer.

 

Nåväl, varför tar jag upp ämnet fasadrenovering i Stockholm om jag aldrig tänker på det? Bra fråga! Svaret finns i vad jag gjorde i helgen. I helgen träffade jag nämligen ett par kompisar. Dessa kompisar tog med sig ytterligare en kompis. En kompis jag aldrig hade träffat förut. En kompis som var väldigt trevlig och lätt att snacka med. En kompis som jag, om jag ska vara helt ärlig, föll pladask för omedelbart.

 

Denne kompis arbetade med fasadrenovering i Stockholm. Vanligtvis hade jag nog blivit ganska uttråkad av att höra om någon som arbetade med det. Jag vet knappt vad arbetet går ut på. Jag kan förstås föreställa mig givet sammanslagningen av orden men jag har egentligen ingen aning. Jag har aldrig varit händig överhuvudtaget och fasadrenovering i Stockholm låter som något som kräver händighet. Hur som helst så pratade vi om denna kompis jobb en bra stund. Hur det var att arbeta så mycket fysiskt. Hur arbetssituationen såg ut i övrigt. Om lönen var bra, hur många timmar hen arbetade varje dag i snitt och sådant. Ja, ni vet sådant man snackar om när man vill lära känna varandra.

 

Jag hoppas verkligen att hen tyckte att jag var något att ha. Jag menar, det är väl ganska självklart att jag var intresserad. Jag tror inte att jag hade varit helt hooked om någon annan berättat om deras jobb med fasadrenovering i Stockholm. Detta hände den här gången och det ser jag som ett tecken. Snacka om att två världar möttes när jag sedan berättade att jag arbetade med IT. Det märktes att min nya crush kände ungefär samma om informationsteknik som jag gjorde om fasadrenovering i Stockholm. Där möttes vi helt enkelt inte, men man kan minsann ha trevligt ändå.

 

Anledningen till att jag tar upp detta är för att vi ska ses igen. Vi ska ses över en kaffe och en bulle, har vi sagt. Jag ser fram emot att höra mer om fasadrenovering i Stockholm. Jag ser också fram emot att berätta mer för er om detta.

 

Vi hörs snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.