darinkarlsson

Byxor från Cambio

Jag och min syrra hamnade i ett samtal som jag inte trodde att vi skulle ha. Samtal är dessutom ganska milt uttryckt. Vi hade en diskussion helt enkelt. En diskussion som nästan tiltade åt att vara ett gräl. Det slutar aldrig att förvåna mig hur mycket vi lyckas gräla om. Folk verkar tro att, bara för att vi är tvillingar, så ska vi tycka samma sak jämt. Inget kunde vara längre från verkligheten.

 

Nåväl, vårt senaste ämne som vi tvistade om var vilka brallor som är bäst. Min syster spelar för lag Brax och gillar mest byxor därifrån. Jag själv föredrar byxor av märket Cambio. Jag skulle inte säga att detta är en särskilt intressant diskussion för någon utomstående. Det är egentligen inte diskussionen till byxor från Cambios fördel som det handlar om. Det handlar med om att vi alltid lyckas i diskussioner om småsaker.

 

En av de löjligaste sakerna med den här diskussionen är förstås att vi på många sätt delar åsikt. Jag gillar Brax byxor. Min syster gillar byxor från Cambio. Vi är båda fans av de respektive varumärkena och deras produkter. Detta gör förstås diskussionen ganska meningslös. Jag menar, vari ligger det intressanta att prata om vad som är bäst av två saker som är bra? Smaken är ju som bekant som baken. Det har den ju alltid varit. Detta innebär att två människor, tvillingar eller ej, alltid kommer ha skilda åsikter.

 

Stoppade denna insikt oss? Självklart inte. Stridens hetta är stridens hetta. Jag gick ut till mina Cambio-byxers försvar trots att detta försvar inte behöves. Min syster red ut som en vit riddare för Brax byxor och talade självgott om hur de förändrat hennes liv. Där måste väl ändå gränsen gå? Kan man verkligen tala om att ett par byxor från Brax eller byxor från Cambio kan förändra livet? Jag tycker att det låter överdrivet.

 

En annan som tyckte att det lät överdrivet var vår mamma. Hon tvingades utstå hela diskussionen som ägde rum vid vår senaste familjemiddag. Vi hade satt oss till bords och det tog väl ca 2 minuter innan min syster började hylla sina byxor. Efter ca 5 minuter av rent och skärt skryt stod jag inte ut längre. ”Byxor från Cambio är ju bättre. Har du lyckats missa det?” frågade jag, och nu fanns ingen återvändo.

 

Har ni några åsikter i frågan? Föredrar ni byxor från Brax? Föredrar ni byxor från Cambio? Alla omdömen uppskattas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.