darinkarlsson

Passagesystem

Sådär ja, man kan lugnt säga att senaste inlägget blev en succé. För er som missade det kan jag verkligen rekommendera att gå tillbaka och ta del av det. Eller ja, det beror väl på vad ni vill läsa om. Om ni vill veta mer om mig och vad jag sysslar med, ja då ska ni verkligen gå tillbaka och läsa. Om ni mest bryr er om det innehåll om vilket jag skriver – det vill säga om olika saker som har med idrott av olika slag att göra – då kan ni vänta till nästa vecka. Detta rekommenderar jag starkt.

 

Hur som helst. Idag kommer jag, precis som i förra inlägget, att tala om passagesystem. Eller, det kommer bli mindre om passagesystem rent specifikt och mer om de olika implementeringar jag utfört. Jag arbetar alltså med detta. Varje dag går jag till jobbet och ser till att diverse företag och organisationer får ta del av vårt företags lösningar.

 

Såhär har min senaste tid på jobbet med passagesystem sett ut:

 

Techbolaget

 

Det är alltid roligt att jobba med stora företag. Något som är ännu roligare är att arbeta med stora och växande företag. Sådant var det technbolag jag har arbetat med den senaste tiden. Vi hjälpte dem att installera ett nytt passagesystem för alla i personalen. Tidigare system hade krånglat och de kände att de ville ha det bästa. Klokt nog så vände de sig till oss och vårt passagesystem. Det är nämligen marknadsledande.

 

Campingen utanför stan

 

För företaget är det förstås mest lönsamt att arbeta med stora kunder. Det är där som de stora pengarna kommer in och det är däri vi bildar oss ett varumärke inom passagesystem. Jag kan dock inte sticka under stolen med att jag faktiskt uppskattar dessa mindre jobb oerhört mycket. Det vore väl tjänstefel att säga att jag älskar dem mer, men så är det nästan. Det är så himla familjärt att ge passagesystem till en camping. De som driver campingen är alltid så himla trevliga och man känner sig väldigt uppskattad. Ju större företaget i fråga är, desto mindre blir förstås denna personliga kontakt.

 

Affärshuset

 

Faktum är att jag nyligen arbetade med mitt hittills största jobb inom passagesystem. Det var ett affärshus innehållande mängder av olika butiker. Massor av personal skulle ha tillgång till systemet. I vissa fall till mer generella utrymmen i vilka många olika personer kunde vistas. I andra fall mer privata sådana för varje respektive företag. Utöver detta skulle förstås vaktbolag och liknande ha tillgång till faciliteterna.

 

Har ni några frågor eller funderingar om passagesystem? Hör gärna av er så återkommer jag med svar nästa vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.