Kvällens outfit: Gammal kortärmad polotröja….

Från mobilen

Kvällens outfit: Gammal kortärmad polotröja. Använd hundra gånger förr, billiga brallor 50 spänn på kappahlrea. Klipp av och vik upp: Perfekt! Svarta skor från Buffalo och svarta strumpor med långa fransar på, köpta i Las Palmas. Grönt tygbälte med döskallar för 5 spänn köpt under semestervecka i Bulgarien. Okammat hår och mycket, mycket mascara på ögat. En perfekt outfit för en trist Lördag i Umeå. Och hur är det med alkoholhalten tro? Nästan obefintlig och hur är det med humöret? Jodå, Fortfarande på topp trots diverse idioter som korsat min väg på Schlagerklubben ikväll. Och nu: vätskekontroll och sängdax. Jobba imorgon! Tycker förresten synd om alla som kommer att vakna imorgon och inse hur pinsamma de varit ikväll haha… Sov gott 😀

6 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Skiddi (2013-04-21 19:09)
    Tack Maria.. man blir faktiskt allra gladast över komplimanger man får från kvinnor 🙂

    Tack som f-n Maria.. och du är en riktig snygging du med. Kan de vara alla norrbottniska gener? Hihi… Kram på dig!

  2. Stellan

    Jag gillar din personlighet.Men ska man nu äga nått om utseende eftersom de säkert väntas med dessa typer av bilder så säger jag följande: Du är grymt söt och mysig,men på tok för smal tycker jag.Men huvudsaken du ör nöjd med dig själv 🙂 .
    Man ska sällan bry sig om vad vi andra tycker.

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Stellan (2013-04-27 22:41)
    Haha.. Ja du Stellan 😀

    Jag är och förblir en smal och tanig jävel! Men jag är nöjd ändå. Min kropp är stark och funkar hur bra som helst. Att jag är lite smal är ändå bättre än att jag vore överviktig. DET hade jag nog inte gillat.. Det var ju illa nog att vara HÖGgravid.

    Men jag får tacka för dina synpunkter i alla fall 😉 Och ne.. jag bryr mig inte så mycket vad andra tycker ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.