Konstigt och äckligt…

…finns det ju massa saker som är. Till exempel: Leopardprickiga kläder, energidrycker, stinkiga parfymer, pulverpotatismos, läppfillers, stringtrosor, långa och vassa plastnaglar samt en hel del annat grejs som knappt går att förstå eller ens förklara!

Till exempel det här med ”face glow”… Asså?? Vaah? ”Glow” i fejset.. som kort och gott går ut på att du ska se helt flottig och blank ut i HELA nyllet (!!?) Du ska till och med köpa svindyra sminkprylar för att uppnå detta absurda och fullständigt sjuka tillstånd som går ut på att Du liksom ska blänka, skina och ”glowa” i hela nyllet.

Alltså… vaffaaan händer? Först trodde jag att det var ett skämt och att det var smått ironiska influencers som började trenda med det här bara för att se om det var någon som gick på denna smaklösa sminktrend! Jag skrattade åt det hela och tänkte att det var något av det dummaste jag både sett och hört.. Men så förstod jag! Det är ju fan på riktigt?

Skrattet fastnade i halsen eftersom jag inte kan se det vackra i ett så kallat glow-face! Jag ser bara en ofräsch jävel som inte lyckats tvätta rent sina talgkörtlar.. Och som på allvar tror att det är ”sexigt” att glänsa som en två-dagars oduschad åttondeklassare som inte haft råd att köpa clearasil för veckopengen!

Allvarligt talat.. Vad är det MED dagens unga människor? Alltså, det är så dumt, så konstigt och så äckligt att någon liksom frivilligt vill försätta sig i detta tillstånd som kallas ”glow”. Det är ju bara vidrigt och jag tycker så jävla (ursäkta) synd om alla dessa unga männschor som frivilligt lägger sina surt fördärvade slantar och som också slösar med massor av dyrbar tid framför spegeln för att fixa denna äckliga trend som kallas ”glow”.

Fy fan vad trött jag blir… För varje dag när jag scrollar sociala medier eller läser kvällstidningar så känns det mest som att jag hamnat i lustiga huset och jag fattar ju att jag är hopplöst efter min tid, men allvarligt.. Nån jävla måtta får det ju vara på dumheterna!

Jag inser att jag antingen är immun mot alla mediala mass-psykoser eller så är jag bara en arg tant! Haha… Förlåt om jag gormar runt så här ikväll men jag kunde liksom inte låta bli.. Men jag tänker bara att: ”Hey, kan man få åldras ifred liksom?” Hur svårt kan det vara… Jag är snart femtio bast och jag vill under inga som helst omständigheter förvandlas till en flottig fjortis igen.. Även om jag för all del skulle ha råd att köpa såna däringa ”Glow-produkter” så vill jag inte vara en komplett idiot så jag lägger pengen på roligheter istället för märkliga sminkfenomen och önskar alla som läst denna smått otrevliga rant en TREVLIG KVÄLL!

(Å du.. glöm inte natt-creme, anti-wrinkle såklart)

Glowigaste tjäjjen EVER!!

🤣

PS: Ni som intresserar Er för att sminka upp ett fejkat GLOW, klä Er i leopardprickiga kläder, göra läppfillers och limma på bakteriefrodande lösnaglar… Har någon talat om för Er att världen brinner? Att människor dör och att DU (Ja, just DU) förmodligen borde ta dig en funderare på vad du istället skulle kunna lägga pengar på och kanske göra för att bidra till en värdigare mänsklighet?

Ha en fin kväll hälsar Arga tanten, helt utan glow! (Men med ett jävligt bra FLOW)

Kram till alla som behöver, med eller utan glow!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.