Backa Filip till hundra procent!

Så här länge har jag aldrig ”inte-bloggat”! Jag har varit i en period då livet liksom kommit emellan heeela tiden och ja, då gäller det att prioritera!

Det har varit dödsfall, sjukdomar, misshandelsproblematiska situationer, ny schemaläggning på jobbet, planer som strular och annat som bara.. liksom… händer…

 

Men imorse!! I morse läste jag en rykande färsk VK i pappersformat som den old-school-männscha jag faktiskt är / blivit. Jag läste om Filip och fick ett akut infall att jag måste, vill och behöver skriva i min blogg genast!

Sagt och gjort.. här sitter jag nu.

Först vill jag bara säga: ”Fyyy faen vad människor kan vara vidriga”

Men egentligen är det inte det jag vill belysa mest för det vet ju alla redan!

Nä, jag vill belysa det faktum att en kille som Filip egentligen ska backas (av ALLA) till hundratio procent eftersom han är mycket viktig för mänskligheten. Han ska skyddas och hyllas eftersom han har ett så starkt inre ljus som han också är generös nog att dela med sig av på sociala medier. Jag är tämligen säker på att han gett både hopp och inspiration till tusentals barn, ungdomar och säkert en och annan vuxen också på grund av att han vågar vara den han är och allt han vill förmedla.

Till Er små (och stora) skithögar som mobbar, trakasserar och kastar ägg på Filips hus vill jag säga: ”Stackars er alla andefattiga idioter som är så tomma och innehållslösa att ni inte tål att en helt underbar snubbe är bättre, större och viktigare än alla Er alla tillsammans att ni till och med måste slösa på dyrbara livsmedel för att försöka vinna nån slags poäng”

Ni kommer inte att kunna släcka hans starka, inre ljus hur mycket ni än försöker… Det får er bara att se ännu mer ut som loosers! (Sorry, men det är sant!) Att Filip väcker er otillräcklighet är inte så konstigt egentligen eftersom han tycks vara bättre än er allihopa: Han är modig och stark. Adjektiv som ni aldrig kommer i närheten av. Dock är min förhoppning om att några av er kommer att våga lämna den gråa massan och att ni i fortsättningen kan bete er anständigt!

Att ni för tillfället ägnar er åt sånt ovärdigt beteende får er bara att se ut som de små gråstenar ni faktiskt är. Karma väntar förmodligen runt hörnet och vill gärna slå er på käften om en vecka, en månad eller kanske till och med tio år… Så ta och tänk efter!

Till Dig Filip vill jag säga:

 

Fortsätt med det du gör. Jag har själv inte TikTok, men jag har förstått att du är en sann inspiratör och en diamant som glimrar bland alla gråstenar i det oändliga internet! Jag hoppas innerligt att du orkar fortsätta med ditt viktiga arbete och att du bibehåller din styrka och ditt mod. Världen behöver verkligen fler modiga människor som vågar stå upp för både sig själva och andra och personligen så blev jag så inspirerad bara av att läsa om dig så att jag nu sitter här och pekfingervalsar medan känslorna rusar!

Ditt inre ljus träffade mig rakt i ögat imorse när jag satt och hängde över pappers-vk och jag hoppas och tror att du och din familj kommer att få mycket positiv respons framöver! Om ytterligare 10 år så är jag helt säker på att du uträttat många storverk både offentligt och i det fördolda bara genom att fortsätta vara den du är och göra det du tror på! Du inspirerar mig och många andra.

Till Filips föräldrar vill jag bara säga Grattis!! Grattis till att få vara morsa och farsa till en så klok och modig unge. Ni kan vara stolta!

Heja Filip Wännman! Du är toppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.