Om Du kan minnas vad Du drömde…

…så var det ingen dröm! Det var ett meddelande! Från universum… Ja, ditt eget universum alltså. Typ!

Haha… jaa, nu  blir det så där lite flummigt igen, men faktum är att jag måste skriva några rader om just det här fenomenet för jag tror absolut att det ÄR så. För oavsett vad man tror på, eller inte tror på så speglar ju drömmar ens undermedvetna och eftersom varje nu levande människa ÄR ett helt eget litet universum i sig så ligger det ju helt klart något i detta påstående.

Själv har jag haft så fenomenalt intressanta, roliga, skrämmande och supermärkliga drömmar under senaste tiden och när jag vaknat så har jag filosoferat en liten stund för att försöka bena ut vad det är som MITT universum vill säga till MIG!

Ja, det är mycket det och jag försöker ta mig själv på så stort allvar det bara går. Kanske har det att göra med att jag snart fyller femtio? Hääräguu asså… Nu vill jag göra allt möjligt intressant.. vad sägs om: Flytta till Norge? Skaffa en egen häst? Byta bil? Sova i tält varje helg mitt i vintern? Klippa mitt hår (eller?!)? Tatuera mig? Åka på ett jätterave i Tyskland? Köpa en husbil och bli en globetrotter? Byta jobb? Börja virka? Bli en fågelskådare?

Ja, det finns ju massor med saker som verkar kul, men jag försöker att hålla mig hyfsat realistisk. Dagarna när det ”bara” var jag är ju förbi och nu har jag ju faktiskt en hel familj att tänka på och som ska vävas in i alla mina nya planer.

Och NEJ.. Självklart ska jag o Jimpa inte skilja oss *skrattar* Kanske bra med ett förtydligande eftersom ett sånt här blogginlägg kan uppfattas som att det är något skumt i görningen. Men nej, det är bara jag som luftar mina tankar lite!

Men en grej som kanske är liiite radikalt i alla fall är ju det här med att vi slutat fira jul hos oss. Det är så otroligt skönt och det enda jag tagit med mig från tidigare jultraditioner är: Adventsstjärna, julmust och ljus. Det får räcka så!

Julgran, konstig julmat, julklappar och stress pga familjelogistik är forever GONE! Dock umgås jag gärna med nära och kära, men det är liksom inget tvång på att saker ska vara uppstyrda på något traditionellt vis bara för att det är jul..

Nåväl, jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här smått förvirrade inlägget annat än: God jul kanske?! Eller Nää.. det är ju för tidigt! Istället säger jag bara: Pay attention i din vardag.. små subtila tecken i form av märkliga drömmar kan ge dig svar.. svar som du kanske inte ens visste att du behövde förrns Du drömde om det!

Och med det sagt så säger jag GODNAJT!

Best place 4 good energy and fantastic dreams!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.