Värsta tiden på året?

Jamen, det är det ju! Helt klart.

Jag vill gärna förhålla mig positiv no matter what, men det är fan så svårt när det är sluttampen på den snålblåsiga smutsvåren som väcker alla möjliga negativa känslor så att man snudd på blir deprimerad på riktigt. Men bara nästan.

Känslorna går ju alltid att hålla i schack med mat och sov-klockan, samt träning i stora mått. Men ibland så hoppar det undermedvetna fram och biter mig i arslet så att jag blir alldeles matt. Oftast när jag sover. Mina drömmar är inte att leka med den här tiden på året. Men jag ska inte skriva om det för det är ASTRÅKIGT att höra om andras drömmar, samt vad folk har ätit (eller inte ätit). Haha.. Ja, jag vet.. för jag har genom årens lopp babblat på om alla möjliga konstiga saker som jag numera håller tyst om. Tänk vad jag skulle ha besparat mig många tråkigheter bara jag hade varit en liiite tystare person!

Nåväl, som vi brukar säga: ”Bättre sent än aldrig”.

Och på tal om arsle förresten.. Jag håller på att tatuera mitt arsle, men det kommer jag förstås aldrig i livet att visa här i bloggen! Det är en ren och skär femtioårs-revolt (50 års kris lät ju bara för deprimerande) haha… så ja, jag gör ju allt vad jag kan för att få fortsätta känna mig som en rebellisk ung kvinna så jag tänkte att en galen tattoo kunde vara rätt väg att gå.

Fylla femtio förresten.. Det känns både besvärligt och obekvämt. Kanske inte nödvändigtvis för att femtio ”låter” gammalt, för jag har ju hört att det är det nya trettio, nä.. utan snarare för att det ska roddas festligheter med både mat och dryck och sådant är jag ju absolut inte intresserad av. Kanske möjligtvis för de närmast sörjande då, men annars kommer jag inte att bjuda på så mycket som en tekopp den 14:e Maj! Näpp! För jag ska nämligen dra iväg till solen en vecka så på min födelsedag är jag inte ens hemma. Sådeså!

På min födelsedag planerar jag faktiskt att ligga på en strand iklädd min nya, gula bikini i bubbligt tyg och smutta på något kallt och bubbligt tillsammans med några av mina favoritkillar och några av mina favoritmän. Både min egen man och mina norska män. Hur fantastiskt låter inte det liksom? Det kommer bli världens bästa dag. Det känner jag på mig!

Det är lite konstigt det där.. När man är ung så önskar man sig allt möjligt i materiell väg och när man fyllde år och folk frågade ”Vad önskar du dig?” så kunde man ju räkna upp sisådär tusen saker man ville ha… Men nu, nu kämpar man stenhårt för att hålla borta alla prylar från sin tillvaro och det enda man ”önskar sig” är saker som går att äta eller dricka, eller pengar så att man kan köpa flygbiljetter… Haha.. Ja, nog är vi människor bra märkliga ändå!

Annars då? Ja, de som känner mig vet att mitt motto är: ”When your past calls, don’t answer.. It has nothing new to say”, men i helgen så hände faktiskt en rätt kul grej. Jag träffade en kompis från förr i lördags och det kändes riktigt kul faktiskt. Vi ska försöka styra upp en träff endera dagen och jag fick verkligen en tankeställare eftersom jag skrev en jävligt taskig grej om henne här i bloggen en gång för längesen, så det fick jag ju verkligen äta upp! Återigen: Jag ber verkligen om ursäkt och det var så kul att träffa dig!

Ibland när jag spanar runt i bloggen så ser jag ju att jag skrivit saker som jag förmodligen inte skulle ha skrivit idag, men jag låter det ändå stå kvar. Bloggen är ju numera ett litet minnesmärke över min tid i sajberspejs.

På tal om det förresten.. Det var så himla skoj en gång när jag letade efter något specifikt i bloggen. Några personer hade skrivit riktigt vidriga och otrevliga saker i mina kommentarer, men naturligtvis inte under sina egna namn. Men nu, flera år senare så kan jag se vilka som gömt sig bakom några av kommentarerna. Några stycken var skrivna av en av mina (på den tiden) grannar. En manlig sådan. Otrevlig och dryg och alltså en sådan som skriver sjuka saker anonymt i kommentarsfälten. Fast nu, så här med några år på nacken så kan jag ju bara skratta åt den eländiga karln som alltså trodde att ingen nånsin skulle få veta. Skäms på dig om du fortfarande läser här vill säga… Haha..

En annan typ som också skrivit spydiga och nedlåtande kommentarer är en kvinna som jag bara var tvungen att kolla upp när jag såg hennes namn och bild (som numera syns vid gamla kommentarer) Hon är tydligen en välutbildad typ, knuten till universitetet på något vis som man förmodligen skulle ha väntat sig mer av, men som tydligen har ett behov av att vara elak och barnslig i mitt kommentarsfält. Intressant är ju bara förnamnet.

Men å andra sidan så har jag väl stört folk under årens lopp så till den milda grad att de bara MÅSTE skriva shitty comments här. Fast anonymt! Jag får skylla mig själv helt enkelt! Men helt ärligt, jag har alltid sett äckliga, dumma, taskiga, elaka och idiotiska kommentarer som små komplimanger så det är ju mest kul! Ännu mer kul nu när man vet några av de som gömt sig bakom fejkade alias.

Ännu mer gillar jag när folk skrivit saker som de faktiskt kunnat stå för! Det är respekt liksom och såna är helt klart att tas på allvar!

Nu vet jag faktiskt inte mer vad jag ska skriva.. eller vad jag ens tänkt skriva när jag satte mig här för en halvtimme sen! Jag hade ju tänkt att skriva om något annat, men sen kändes det inte så kul… Jag VET ju att världsläget suger, att gängkriminaliteten ökar, orättvisorna frodas, politiker käbblar, sport är tråkigt och vädret är piss. Inget nytt under solen alltså..

Men i mitt hörn av universum så är det mesta ganska najs. Mina barn är snälla, mina barnbarn är söta, min man är underbar, diskmaskinen är tömd och bilen går bra. Det enda molnet på min himmel är att min högra kroppshalva fortfarande är lite i obalans sen min cykelolycka plus att jag har svårt att hålla mig vaken efter klockan 22!

Hehe..

Jag och min bejb!

Snart femti och i den bäääästa formen EVER!

 

Och till nästa gång vi ses och hörs: Hare superbra!

”I’ts nice to be important, but i’ts more important to be nice”

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.