Var det verkligen så längesedan?

Jaa.. tydligen.. Kanske har det varit så att livet liksom ”kommit emellan”..?!

Men ja, Jag erkänner! Jag har gjort massor med elaka och hemska saker under de senaste två månaderna! Dock är det verkligen inget som lämpar sig i tryck så jag tänker att jag skriver på ett sånt sätt som mest framställer mig i ganska god dager.. hehe… (Jaa.. men det ÄR ju min blogg så jag skriver ju vaffan jag vill… som Ni ju vet vid det här laget)

Men var ska jag börja då? Ja, kanske kan jag ändå berätta att jag precis som tidigare år struntat i att fira jul! Julafton spenderades faktiskt på Hotell Clarion och senare i min monstersoffa med mitt treåriga barnbarn då vi spanade fotboll och käkade popcorn.

Som vanligt så är det ju så att alla mina barnbarn är det vackraste jag någonsin skådat men jag kan liksom inte dela med mig för mycket i det avseendet just nu… men jag kan ju berätta att just den treårige brukar säga: ”Mommoz, va jör du? Jag vill komma till däj” och det kan jag säga slår ALLA betyg, omdömen och löneförhöjningar jag nånsin varit med om i mitt liv hittills!

Den roligaste killen jag känner!

Mer då? Jaa… precis som Jan Emanuel så älskar jag ju som bekant Gran Canaria och har till och med börjat spana på hur jag ska få råd att köpa mig ett litet ”vinter-kryp-in” där borta i ökensanden!

Vi drog dit en sväng för några veckor sedan och umgicks med fantastiska människor. Både sådana som vi känner och sådana som vi inte känner..

Jag fick äntligen hänga med min BFF Knut..

och andra kuliga typer!

Pojkar, killar, män… Just love them All!!

Jimmies nya badbrallor BTW… Man får liksom välja om det står ”Fuck You, eller Love You” Ganska generöst kan jag tycka och säkert ett engagerande uppslag för alla som avskyr Jimpas badbrallor på kyrkstugan i sommar! Må alla smygbögar och kyrktanter överleva dessa badbyxor (Inhandlade på en av Gran Canarias mest intressanta gayshoppar!)

Annars har ju livet mest varit som det alltid är för en sån som mig:

Massor med tvätt efter alla tonårsbarn! (Men med rolig bok i luren så älskar jag dessa stunder, tro det eller ej)

Jag har jobbat massor och som tur är så gillar jag ju mitt jobb trots att det är… en smula… märkligt! För ibland är jag rädd, ibland är jag arg, ibland vill jag söka nytt jobb och emellanåt är jag nöjd! Då och då är jag sur, men jag har alltid de bästa kollegorna och jag strävar verkligen alltid efter att VARA den bästa kollegan! Haha… jaa.. det säger väl allt!

Min vardag är som Ni förstår: Mycket dynamisk! 😂

Annars gör jag vad jag kan för att hålla mig någorlunda stark och smidig. Jag tränar lite då och då. Läs: När jag KÄNNER för det! Jag har ett ganska konkret mål, men jag vågar inte säga vad det är eftersom deadline är i Maj månad när jag fyller 50. Men skitsamma om jag INTE kommer att fixa det. Jag har åtminstone försökt och DET är ju huvudsaken, eller hur?

Jag har för övrigt hört att ”50 är det nya 30” och det känns väldigt fint..

Jag anammar verkligen det och jag har för avsikt att vara i bättre form som 50-åring än jag nånsin varit som 30-åring. Bra deal eller vad?

Sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva eller dela med mig av, men jag har en kul bild som är alldeles för skojig för att INTE dela med mig av:

Haha… jaa.. Ni som vet, Ni vet!

Sen vill jag bara säga att jag nyligt läst Linda Skugges: ”Ett tal till min systers bröllop” som hon skrev 2006. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag på sidan 139 läste om att hon kräktes på Paolo Roberto!! Haha… det var verkligen hur roligt som helst och alla som har någon form av fingertoppskänsla för nutiden fattar ju varför det är så roligt.

Jag vill avslutningsvis poängtera att jag verkligen ÄLSKAR att vara en 70-talist (Eller säger man sjuttiotalist?!) som är gift med en 80-talist… (Eller säger man åttiotalist?!)

Inser (med tanke på alla utsocknes läsare) att jag borde nämna något om att vi hade nästan 40 minusgrader i västerbotten häromveckan, men det pallar jag fan inte! Jag är lite trött på att övriga Sverige tycker att det är läskigt, när det i själva verket bara är en vanlig jävla vinterdag!

Ha det superfint alla som fortfarande hittar hit! Jag älskar Er verkligen! (Tror jag i alla fall)

2 kommentarer

  1. Sund

    Det viktiga är att fylla åren med liv, inte livet med år! Dina blogginlägg tyder på att du fyller din vardag och ditt liv med år. Grattis! Fortsätt med det!
    Dessutom piggar dina inlägg alltid upp mig:O)

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Åsa. Kul att höra!
      Ja, man behöver verkligen fråga sig varje dag vad man kan göra för att ha en meningsfull vardag.. det bästa knepet är väl att omge sig med fantastiska människor (i alla fall i de avseenden att man själv kan välja och för det mesta kan man ju det)

      Tack! Hoppas du har det bra 🌞 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.