Vägpaketet i Umeå

Igår tog jag del av Umeåpaketet i praktiken. I mörkret lyckades jag köra mot Dorotea istället för till centrum i den nya rondellen på Ersboda :o).

Förutom det lilla irritationsmomentet med felkörningen, så känner jag mig glad och (trots all Jante) rätt stolt över att Maud Olofsson och Åsa Torstensson (tidigare infrastrukturminister, C) lyckades driva igenom satsningen och det redan efter två år vid regeringsmakten. Ofta hör man att det aldrig blir några raska beslut i politiken och just därför känns det extra roligt att satsningarna i Umeå blir verklighet så pass snabbt.

Lennart Holmlund säger i en tidigare blogg: ” det är efterlängtat men det var egentligen meningen att det skulle ha varit klart för ungefär 15 år sedan”. Ja, med tanke på att S satt vid makten från 1994 till och med 2006 kan man ju undra varför de inte prioriterade frågan?
 
Tycker att det kunde vara konstruktivt och trevligt om Lennart Holmlund riktade ett tack till Maud och Åsa och Centerpartiet :o). Det lär ju knappast hända, men man får vara glad ändå.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.