Centerpartiet samlas i Örebro!

Vår partiledare Annie Lööf höll under förmiddagen ett varmt och inspirerande tal till oss drygt 600 samlade centerpartister från hela landet.

Hon tog avstånd från de mest spetsiga förslagen i idéprogramsutkastet och pratade mycket om tillväxt och utveckling i hela Sverige. Samtidigt passade hon även på att lansera Centerpartiets vårkampanj, som kommer att handla om en levande landsbygd.
 
Det känns gott i hjärtat att partiet hårt profilerar frågan om att det ska finnas liknande villkor i hela landet. För mig är det bra att Jonas Sjöstedt (V) lyfter landsbygdsfrågorna. Men det är skillnad på att sitta i programmet Agenda och säga detta och en annan sak när man agerar helt tvärt om ute i kommunerna. Då tänker jag t ex på alla skolnedläggningar, indragningar av akutvårdsplatser och ambulanser runt om i länet ( i samverkan med S). Här står C starka i vår landsbygdspolitik, vilket inte är så konstigt då vi är ett folkrörelseparti.
 
Tyvärr har vi just nu inte det stöd som vi skulle önska att vi hade, men med en tydligare profilering mot ett varmt, socialliberalt och grönt parti som värnar hela Sverige – tror jag att det kommer att vända.

En kommentar

 1. Gösta Hellgren

  Hej Helena

  På tal om att kunna etablera verksamhet i Sverige.
  Förr typ 1 år sen, tog det 1-2 dagar att få ett organisationsnummer från skatteverket. När jag ringde förra veckan fick jag beekedet att det tar ca 4 veckor. Bedrövelsens bedrövelse. Våra ämbetsverk hanterar Er riksdagsmän och oss medborgare på ett helt förkastligt sätt som jag och mpånga andra ser det. Men få klagar, de flesta bara accepterar, men jag hoppas att mitt utspel leder till ändring. Maud lovade ju att det skulle bli bättre. Hoppas Du kan ge mig ett svar och dessutom se till att det återgår till att vi kan starta företag.

  Med bästa Hälsningar

  Gösta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.