Våren – underbar och hektisk

Våren är en hektisk tid – underbar med tanke på att naturen tinar upp och vi med den, men den innehåller även mycket jobb och debatter.

I lördags höll jag tal på Centerkvinnornas distriktsstämma i Sikeå och fokus låg på återföring av en del av de vinster som naturresurserna ger och på närproducerad mat.

Sedan hastade jag raskt vidare till Umeå (iklädd min Skellefteå AIK-halsduk som jag haft sedan mellanstadiet :o)) och en paneldebatt på stadsbiblioteket i Umeå. Temat för dagen var jobben och min samlade kommentar är att oppositionen vill höja skatterna på jobb och företagande med stora mått. Hur det ska skapa fler jobb kan man stilla undra.

Igår kväll var det Tidningar i Norr (med bl a Västerbottningen) som kallade till stämma och jag deltog i ett samtal tillsammans med en debattredaktör från Ö-viks Allehanda och två riksdagskamrater. Vi diskuterade medias makt, kommunikationen med media och hade Centerpartiets omdebatterade idéprogram som utgångspunkt.

Nu sitter jag på riksdagsgruppen och tjuvskriver blogg och funderar på debatten imorgon – om elnätskoncessioner. Låter spännande va ;o)?

Trevlig eftermiddag och kväll till er alla!

 

* En glatt Alliansgäng efter debatten i lördags

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.