Ett hopp för valrörelsen

Nu är Noliamässan slut för den här gången och det känns jätteroligt att så många besökte oss i centermontern :o!

Det har varit en intensiv mässvecka och huvudfokus låg på att sprida budskapet angående folkomröstningen om sjukvården. Den går av stapeln, som jag hoppas många vet, den 8: e september. Sedan var det viktigt att vår vice partiledare, Anders W Jonsson, kom upp och stöttade kampanjen för rättvis sjukvård i länet. Anders är även ordförande för socialutskottet i riksdagen och det känns betydelsefullt att han uppmärksammar frågan som först och främst Doroteaborna så idogt kämpat med.

Sedan vill jag även rikta ett tack till mina fina riksdagskollegor i Alliansen (Edward Riedl, Elisabeth Björnsdotter Rahm, Maria Lundqvist Brömster och Anders Sellström) för ett toppenbra samarbete! Under Noliaveckan tog vi dessutom ett ordentligt hopp in i valrörelsen :o!

1094845_10151592758662749_1839041144_n

På bilden ser ni från vänster: Jag (Heléna Lindahl, C), Elisabeth Björnsdotter-Rahm (M), Maria Lundqvist Brömster (FP) och Andes Sellström (KD).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.