Norrbottniabanan lyfts fram på Centerkonventet

Se gärna detta klipp om Norrbottniabanan: https://www.facebook.com/photo.php?v=735809179812947&set=vb.468851383175396&type=2&theater

Ska vi prata om de viktigaste frågorna för Västerbotten så handlar de om jobben och om landsbygden. Det är därför så roligt för mig att få berätta om de frågor som Centerpartiet nu går till val på.

Vi har precis antagit vårt valmanifest där vi bland annat vill se till att fler unga kan få ett jobb att gå till, genomföra satsningar för de små företagen, skärpa täckningskraven för mobiloperatörerna så att vi får mobiltäckning i hela länet, ytterligare bygga ut bredbandet, femdubbla stödet till lanthandlare och mackar runt om i länet och att vi ser till så att vi får fler bönder i vårt län. Vi vill naturligtvis som parti bygga Norrbottniabanan och stärka järnvägsnätet i norra Sverige.

De finns de som anklagar oss för att vara ett intresseparti, och ja, vi är ett intresseparti för alla som äter! Vi prioriterar att ställa tuffa krav i offentlig upphandling av mat, främst i förskolor och äldreboenden så att vi med säkerhet vet att den mat vi serverar är både hälsosam, utan antibiotika och att den är odlad så nära som det är möjligt.

Vi går till val på att du ska ha rätt till likvärdig sjukvård oavsett om du bor på Haga i Umeå eller i Gargnäs utanför Sorsele.

Vårt löfte till dig är att med en röst på Centerpartiet kommer du att få en modig och engagerad kraft för en hållbar framtid. Vi lovar att jobba ihärdigt för fler jobb, för fortsatta resultat för en bättre miljö och för livskraft i hela Sverige. För vi brinner av lust att fortsätta plantera just de frön som kommer att gro och växa. Det är det vi kallar för en närodlad politik!

 

 

En kommentar

  1. Bergis

    Det är bara floskler. Det ända ni kan erbjuda är osäkra timanställningar och sms-inringning till något jävla skitjobb. Fy fan vad ni har kört mitt gamla Sverige ner i skiten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.