Norrbotniabanan förtjänar samförstånd Lennart!

Såg att Lennart Holmlund uppmärksammat att jag skrivit om Centerpartiets valkonvent på min blogg och att vi pekat ut Norrbotniabanan som ett prioriterat projekt. Inte helt oväntat så försöker Lennart förminska detta och ja, Lennart – satsningen finns inte med i den nationella infrastrukturplanen – än så länge. Men om du missat det så har Centerpartiet nyligen fått igenom ett regeringsbeslut om en statlig förhandlingsperson och det är ett viktigt steg framåt för ett förverkligande av banan. Därför är Centerpartiets beslut inget annat än naturligt för ett parti som vill bygga Norrbotniabanan.

Egentligen Lennart – borde vi i norra Sverige hålla ihop när det gäller satsningar just här uppe. Det finns många intressen och viljor i andra delar av landet och då är det viktigt att vi drar åt samma håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.