Johans nyheter

Vinstutdelning!

Igår eftermiddag fick jag realisera mitt uppdrag som 1:a vinsten i lotteriet ”vinn ett kommunalråd”.

Det blev en jättetrevlig kväll med sällskap av 5 personer. Jag hade frågat vinnaren Birgit vad hon ville att jag skulle tillaga och hämtade sen råvarorna på Coop i Vännäs som lovat sponsra arrangemanget. Tack till Morgan för sponsringen det räckte till : löjromsförrätt med västerbottensost och räkor på bädd av smördeg, entrecote med rödvinssås och ugnsbakade primörer blandade med hackad rucola och citronsskalsrasp. Sen stod vinnaren för efterrätten som var en blandning av bärkakor och panacotta med åkerbärstopping. Jag hade lämnat vintips både alkoholfritt och med alkohol.

Själva middagen var trevlig och samtalet kretsade mellan aktuell politik och musik. sen övergick kvällen till njutning även för öronen då de inbjudna till hörde till Umebygdens spelmansgille. Såväl irländsk folkmusik som folkmusik från Dalarna, Västerbotten och egenkomponerat bjöds det på.

Vi hann också med att sjunga tillsammans och då blev det Taube och Bellman. Riktigt trevlig kväll som sagt.

Stort tack till alla medverkande och uppskattningen för min insats att laga maten och stort tack till Morgan och Coop för ingredienserna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.