Johans nyheter

Vi reser till hållbart resande!

Umeåregionens företrädare på resa för att studera hållbart, ja just resande. Vi sitter just nu på bussen som tar oss från Paris ut mot atlantkusten och La Rochelle. Under några dagar kommer vi att besöka även Nantes och titta på hur städerna löst sina transporter lokalt. .Vi hoppas på många goda exempel.

Vi reser på stora breda vägar, mycket trafik och städer och landsbygd avlöser varandra utanför bussfönstret. benen känns tunga fast vi suttit så länge. Vi startade imorse vid åtta och kommer fram till hotellet vid tiotiden. Då hoppas vi på att kunna få äta innan vi sen får våra rum och kan vila ut. Imorgon startar vi redan klockan sju då vi ska till Nantes. Fullt program under intensiva dagar. jag återkommer med rapporter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>