Johans nyheter

Seefood!

Trött, mätt och ont i fötterna. Tillbaka på hotellet. Har avnjutit ytterligare en fantastiskt god middag. Frankrike serverar fantastiskt god mat. Nu befinner vi oss vid havet och äter det havet erbjuder. Ikväll bestog middagen av ostron, räkor, snäckor, krabba, havskräftor och olika typer av sniglar? Efter detta ost och sen lite glass. Sen obligatoriskt kaffe förstås. Idag har vi haft lite lugnare tempo men fortfarande mycket på schemat. Nu väntar nattsömn och imorgon sammanträde och sen hemfärd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>