Johans nyheter

Nu känns det bättre igen!

En macka och kaffe. Klockan närmar sig elva och debatten handlar om Ett Sverige i sammanhållning. Lyssnar på Jan Eliasson om  vårt engagemang i andra länder och framför allt Afganistan.  Han står för ett stort vetande och är en god talare. han förespråkar ett fortsatt arbete från Sverige och vår styrka. Det behövs tillsammans med en ickemilitäriskt närvaro. det är svårt att sätta sig in i frågan men jag litar på Jans kunskap och stora erfarenhet även om det ligger långt från min övertygelse att lösa konflikter med militär.

Snart hoppas jag att vi kommer vidare och det innebär att nästa område kommer upp. Det handlar om "Ett Sverige där fördomar inte hindrar arbete". Vi är flera som kommer att tala om framför allt föräldrarförsäkringen. Det blir min första insats i talarstolen och det ska bli kul även om timman är sen och alla som känner min nära vet att jag är kvällstrött. Då är det välkommet med kaffe och god samvaro.

Johan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>