Johans nyheter

Så är det!

Det finns alla anledning att vara självkritiska för hur vi socialdemokrater hanterat integrationen under vårt styre. Mycket tid och möda har lagts ner på att validera kunskap och utbildning. Jag tror att man ska skaffa sig kunskap om vårt samhälle och hur det  fungerar genom att vara ute på en arbetsplats. Min åsikt är att alla som kommer till oss ska så snabbt som möjligt beredas arbete och därigenom varvat med SFI snabbare nå språket och social gemenskap och egenförsörjning. Alla flyktingar som jag möter vill klara sin egen försörjning. Nu lägger arbetsmarknadsläget hinder i vägen för att kunna göra detta. Det behövs nya tag för att möta framtiden och integrationen av de som söker sig till oss.

Vännäsborna har visat var vi står, många frivilliga ger de behövande en hjälpande hand och fler söker sig till Vännäs. Vi socialdemokrater kommer att utveckla mottagandet i Vännäs för alla som söker sig hit. Vi socialdemokrater jobbar aktivt för att alla ska trivas i Vännäs. Vi socialdemokrater står för allas lika värde, för solidaritet och jämställdhet. Våra grundläggande värderingar kan inga borgare mäta sig med. Skillnaden i våra ideologier är stor. Moderaterna vill dela in samhället och medborgarna i olika kategorier. Så är det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>