Johans nyheter

” Det goda samhället” del 8

Tänkte hinna med en blogg till på 2009.

Jag har legat på latsidan några dagar, det var efterlängtat och skönt. Det fantastiska vädret har betytt mycket skottande och kylan har inskränkt skidturerna som jag längtat efter, men några har det blivit. Yngsta dottern har testat Middagsbergets pist för året så även idag. Jag skulle gärna varit med men hade en del andra bestyr.

Ett fantastiskt år löper mot sitt slut. Det var svårt att förutspå vad det skulle innehålla. Vi har varit med om en del händelser och starkaste minnet är nog från oroligheterna kring våra flyktingfamiljer. Vad stort det kändes med våra medborgares reaktion och alla som samlades för att visa sitt stöd för de utsatta. Det är glädjande att Vännäs fortsätter att vara attraktivt för dessa människor, alla behövs.

Året har inneburit en massa möten med människor, både Vännäsbor och utsocknes. Bland Vännäsborna finns så mycket kraft och engagemang i alla de föreningar som utgör en stabil grund för vårt samhälle. Jag blir så stolt och glad när jag möter dessa och får ta del av deras ansträngningar.

Bland kommunens egna anställda finns det också mycket kraft och initiativkraft. Allt från de som smyckar våra gator under alla säsonger, de som möjligör för våra gamla att få en trygg ålderdom, alla de lärare som engagerat arbetar med våra barn och ungdomar, de som ser till att det som inte syns fungerar såsom vatten och avlopp, alla de som ser till att allt fungerar administrativt.

Jag möter också våra företagare i Vännäs, kanske inte så ofta som jag borde men jag är glad och tacksam för våra företag och att de är en stark del av vår kommun.

Alla de politikerkollegor jag möter både lokalt och regionalt och ibland också nationellt ger ett nätverk som jag är tacksam över.

Jag möter också en mängd människor som vill dela med sig av ett och annat, positivt och ibland negativt. Det är bra att ni hör av er så vi känner till det som är problem och då kan rätta till felaktigheter.

Till alla er som jag nu nämnt och alla andra jag mött eller förhoppningsvis kommer att möta vill jag tacka för i år och önska 

Ett Gott Nytt År!!

Vi ses 2010!  Johan Söderling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.