Johans nyheter

” Det goda samhället ” del 9

Nu börjar strategiska framtidsfrågor ta form. Vi tar tag i ungdomsfrågorna och beslut som påverkar vårt samhälle kommer upp i kommunstyrelsen och sedan i kommunfullmäktige.

Det jag närmast tänker på är organisationen på "Stjärnhuset". Den plats dit våra ungdomar kan gå för att mötas på fritidsgården Ikaros och även möta andra funktioner om behov finns. Stjärnhuset behöver en samordning av de olika funktionerna inom skolan, gymnasieskolan, sociala, (polisen och landstinget).

Det är även sedan länge ett önskemål från föreningstäta Vännäs om ytterligare stöd från kommunen i deras verksamhet. Det hoppas vi också ska kunna möta, ett utkast diskuteras nu med de inblandade förvaltningarna. Beslut förhoppningsvis i februari.

Satsningar på ungdomar och föreningarna är en tydlig viljeinriktning som gör ett ännu bättre Vännäs.

Gymnasieungdomarnas samlingsplats i Hammarskolans gamla matsal är nu klar för att tas i bruk. Också en efterlängtad satsning i ungdomstäta Vännäs.

Det goda samhället Vännäs!

En kommentar

  1. Eriksson

    Det är gott att du redovisar arbetet som sker i Vännäs. Men nu tycker jag att du måste börja variera dina rubriker så de speglar vad inlägget handlar om.. Det lockar en att läsa på ett helt annat sätt än din numrering gör..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>