Johans nyheter

Ovilja!

 

Utan att vilja förlänga denna debatt så vill jag kort klargöra om vi nu står inför att lösa ett problem med arbetsmiljö både för barn och vuxna och i det läget slänga in nya ärenden på listan och som då förlänger processen med ytterligare" något, några år" tycker jag är oseriöst.

Företrädarna för Centern är dessutom väl medvetna om den långsiktiga strategin med utbyggnad av samhället i riktning mot älven.

Ulf Erikssons text nedan tyder på en ovilja att komma till beslut som löser problemen på Vega:

 "Vad jag har gjort är att lyfta en fråga som vi i centerpartiet ser som en intressant idé om man utgår från barnens bästa och ett långsiktigt hållbart val."

Alla barns bästa måste vara att lösa de problem vi har och våga ta beslut!

2 kommentarer

  1. Krister Andersson

    Ska vi lägga 60-70 miljoner på att lösa ett akut arbetsmiljöproblem så är det väl bra om vi samtidigt kan skapa en arbetsmiljö som är ännu mycket bättre för pedagoger de närmaste 50-60 åren. Om detta skulle ta ett extra år av planering så tycker jag att det är värt det? Det finns många pedagoger, föräldrar och barn som säkert har värdefulla synpunkter i frågan. Det ska bli intressant att höra vad de tycker.

  2. johan Söderling

    Svar till Krister Andersson (2013-03-06 19:09)
    I planeringen för om/nybyggnad av Vega har vi redan förlängt processen med ca 1 år just för att alla ska kunna delta i hur vi ska utforma den nya skolan och skolgården.
    På senaste skolrådet på Vega som jag deltog på upplevde jag att föräldrarna var väldigt intresserade av den skiss som presenterades.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.