Johans nyheter

När ska Sveriges befolkning genomskåda moderat strategi!

Nog blir man trött på att höra bortförklaringar från företrädarna för alliansen nu senast vad gäller utvecklingen av elevernas resultat! Inget eget ansvar utan ständigt återkomma till att vi socialdemokrater står för den negativa utvecklingen trots att nu alliansen styrt landet i sju år! Före det så handlade det om statusen på våra järnvägar, det är också tydligen vårt fel? Listan kan göras lång men vad som är mest upprörande är faktumet om  en gigantisk omfördelning i samhället! Försämrade villkor, försämrade försäkringar försämrad arbetsmiljö, försämrad trygghet skapar stora klyftor. Nu uppstår nya fenomen som inte setts kanske sen sekelskiftet 18-1900. Soppkök och matkassar till de behövande. Jag såg ett inslag på nyheterna där ett par fick en inköpslista, for till affären och sen överlämnade matkassarna till en ensamstående kvinna med barn. Nu är vi inne på en väg som leder till vadå? Ska detta bli vardag, då bättre bemedlade ska idka välgörenhet mot de mindre bemedlade? Det är en utveckling som den moderata ledningen är ansvarig för och som jag nu hoppas det svenska folket ska reargera mot.

Allt var inte bra före maktskiftet -men vad har blivit bättre efter? 

Vår socialdemokratiska modell vi går på val med ser inte exakt ut som före 2006, vi ser förbättrringsområden i vår förda politik, men vissa grundläggande värderingar släpper vi inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>