VKs kvällstidningsrubriker och märkliga fakta är det god journalistik?

Jag tycker VK borde bli lite bättre på att sätta korrekta rubriker. Förra veckan skrev man att Gun Rehnman lämnade alla politiska uppdrag, och idag är det Gunilla Lundgren som skall göra samma sak. I bägge fallen handlar det om att de lämnar sina kommunala uppdrag men fortsätter på länsplanet.

En bättre rubrik för Gunilla skulle ju kunna vara Gunilla lämnar Storumanpolitiken.Än värre är det med den artikel som fanns i
papperstidningen idag, som handlar om landstingets kommande livsmedelsupphandling, rubriken och artikeln säger nej till ekologisk mat medans beslutet är tvärt om!

Skärpning VK!

2 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Politikerförakt- Ett tecken på sundhet hos folket.

    Det har under en tid rapporterats om politikers otroliga fallskärmar,lön utan att behöva söka nya jobb och INGEN, absolut INGEN av Ni politiker på VK’s blogg har kommenterat detta.

    Jag förstår Er, för Ni är ju rädda om Ert egna lukrativa avtal,så inte kan Ni då protestera och kräva normala regler.

    En fråga till Er politiker, undrar om Ni vågar svara, varför ska Ni ha ett så mycket bättre avtal än andra kommun- och stadsanställda?

    Hur tror Ni att Ni kan få respekt från väljarna?

    Jag kommer lägga in exakt samma kommentar till samtliga politikerbloggar men tror inte Ni har mod eller förstånd att svara.

  2. Mattias Larsson

    Svar till Lars Gidlöf (2011-09-28 16:33)
    Hej Lars
    Jag tycker också att de avtal som rapporterats om och de ersättningar som f.d. förtroendevalda har inte är rimliga.
    Jag har inte valt att engagera mej politiskt för att komma i åtnjutande av div. fallskärmar. Jag skall ärligt säga att jag inte känner till vilka ev. förmåner jag har när mitt uppdrag i Umeå Kommun upphör, skall ta reda på det.
    Men det jag vet är att för ett antal år sedan så ändrade kommunen avtalen så de är inte alls lika sanslösa som de var tidigare.
    Återkommer i frågan.
    ML

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.