Andreas Lundgren kör med billiga trick! Nu…

Från mobilen

Andreas Lundgren kör med billiga trick! Nu går han ut och hävdar att jag gör självmål med min Interpellation jag ställt. Skall bemöta den gode Hr. Lundgren ordentligt i morgon men givetvis är jag medveten om att tjänstemännen i Umeå arbetar på delegation. Jag uppfattar det som att Lundgren menar att det är tack vare Personalutskottets ordförandes agerande som dessa enkäter stoppades, min ingång är snarast den motsatta.
Vad gäller jämförelsen med Annie Lööf, så har ju hon agerat. Tillväxtverkets GD entledigades och de felaktiga fakturorna på Näringsdep. Är åtgärdade och dessutom föreligger det en KU anmälan om jag inte missminner mej. Skall bli intressant att se vad KU kommer fram till.
Men jag återkommer i morgon med ett genomarbetat svar till Andreas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>