100 spänn på att budgeten tas i höst håller Lennart och Tamara emot


Nedanstående pressmeddelande har jag skickat ut bara för att jag inte tror att Umeås styrande majoritet kommer att leverera någon budget till fullmäktige i juni!

Jag är så säker så jag satsar 100 spänn på det!

100 spann

 

 

Pressmeddelande


Mattias Larsson gruppledare för Centerpartiet i Umeå utmanar Lennart Holmlund och Tamara Spiric på vadslagning.

Mattias är helt övertygad om att Umeås styrande minoritet inte kommer att klara av att få ihop ett gemensamt budgetförslag till Kommunfullmäktige i juni.
Bakgrunden är de ekonomiska utmaningar på i storleksordningen 270 miljoner kronor som Umeå kommun står inför inför budget 2015.

 

–          Umeå kommuns medborgare, medarbetare och brukare behöver långsiktigt hållbara beslut och ett budgetfullmäktige i juni som tar ansvar och ger nämnder och verksamheter tid att anpassa sig till budgeten för 2015! Jag tror inte att den styrande minoriteten kommer klara av det utan man kommer att välja att precis som i fjol skjuta på budgeten till hösten. Vi får se vad som blir årets ”hundlatrinbeslut”.
Säger Mattias Larsson i en kommentar.
–          Jag är så säker på min sak att jag utmanar Lennart och Tamara på vadslagning. Trots att jag riskerar 200 Kr och de bara 100 Kr var och dessutom helt har beslutet i sin hand så är jag säker på min sak. Budgeten kommer att skjutas fram till i höst!
Avslutar Mattias Larsson

 

2 kommentarer

  1. Erik

    Jag törs nog sätta 100 kr på att Tamara och Lennart kommer att skylla på det är Regeringens fel att budget inte kan tas inom den stipulerade tiden.

    • Mattias Larsson (inläggsförfattare)

      Är nog benägen att hålla med Erik!
      En inte alltför otrolig utveckling är att man säger att vi tar budgeten i höst eftersom då kommer regeringens ymnighetshorn att öppnas och skölja över kommuner och landsting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.