Därför skall du rösta på Kajsa Som står tvåa på Centerpartiets lista till kommunen

Jag tänkte jag skulle börja presentera de som kandiderar för Centerpartiet till kommunfullmäktige i Umeå. Jag vill påpeka att detta är mina personliga åsikter och att det inte alls på något sätt är kommunicerat eller förankrat med kandidaten i fråga. Vilket ju gör att vårt nästa möte kanske blir onödigt spännande!

Först ut av våra kandidater är Anna-Karin ”Kajsa” Själander. Kajsa som står tvåa på vår lista är en helt underbar person. Hon drivs av ett enormt engagemang och en enorm känsla för rättvisa. Kajsa var med i kommunvalet redan för två är sedan men kom då tyvärr inte in i Kommunfullmäktige. Kajsa har under denna mandatperiod representerat Centerpartiet i Socilanämnden. Där tycker jag hon har gjort en mycket bra insats. Socialnämnden är en av de svåraste nämnderna man kan sitta i verksamheten är väldigt omfattande och det är den nämnd i kommunen som har den största budgeten. Verksamheten är i väldigt stor utsträckning lagstyrd så utrymmet för politiska utspel är väldigt begränsat.

Då min bild av Kajsa är att hon som en av sina politiska drivkrafter har en stor omsorg om människor i behov av samhällets stöd så har hon passat perfekt i den nämnden denna perioden.

Dessutom har jag nu i valrörelsen sett vilken fantastisk kampanjmänniska Kajsa är hon ställer upp på debatter hon kampanjar på stan och hon delar ut flygblad! Helt enkelt imponerande!!
Vill du träffa Kajsa så kom till Hörneforsdagen i morgon där hon givetvis finns i Centerpartiets monter!!

Så vill du ha en representant i fullmäktige med ett enormt driv och stort fokus på rättvisa och alla människors lika rätt och värde kryssa Kajsa!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.