Röd-grönas flosklerpärm

Så var det dags för de röd-gröna att bekänna sin riktiga färg. På DN-debatt idag gör de röd-gröna ett utspel om hur de ska göra Sverige till ett bättre land att leva i. Följ länken nedan:

http://www.dn.se/opinion/debatt/sa-ska-vi-gora-sverige-till-ett-battre-land-att-leva-i-1.946397

Jag läser och jag läser….inga konkreta förslag alls utan bara hänvisningar till arbetsgrupper som ska komma med förslag. Istället ligger flosklerpärmen vidöppen. Påstående på påstående om förhållanden som rådde under den socialdemokratiska regeringens tid och som Alliansregeringen nu gjort något åt. Det verkar som de röd-gröna längtar tillbaka till en politik som är dåtid och som de själva förlorade på.

Är det inte mer än så som finns att hämta från oppositionen när regeringsmakten står på spel kommer valet inte att bli svårt. Å andra sidan så bör det ju inte vara så svårt att komma överens inom vänstersidan av politiken.

Ska bli kul att se Lennart Holmlund, Tamara Spiric och Alireza Mosahafi stående hand i hand på Rådhustorget och hylla det röd-gröna samarbetet. Nej, inte kan det vara svårt att komma överens på vänstersidan, Lennart Holmlund?

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Jonas Sjöstedt

    Ja, för alliansen verkar arbetet mot klimatförändringar och för att minska de klassklyftor som nu ökar så snabbt bara vara floskler värda förakt.
    Nu lånar regeringen till skattesänkningar samtidigt som arbetslösheten rusar i höjden och nädvändiga investeringar som Norrbotniabanan inte blir av.
    Hög tid för förändring.

    Jonas Sjöstedt

  2. Anders Sellström

    Svar till Jonas Sjöstedt (2009-09-06 14:32)
    Ja du Jonas…inte en krona sattes av till satsningar på Norrbotniabanan i den förra regeringen (s)som stöddes av ditt parti och mp. Skrivningar i budgetproppen var det gott om men inte några kronor och ören fanns där. Vi kan väl säga…välkommen med i gänget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.