Kanon Krister Olsson!

Mycket glädjande besked att Balticgruppens Krister Olsson går in med 20 miljoner för att bidra till att minska ungdomsarbetslösheten.

Det visar på ett stort hjärta från Krister Olsson. Detta kommer att få en stor betydelse för många och bidra till att hålla tillbaka arbetslösheten i den rådande lågkonjunkturen.

Vi vet alla att efter lågkonjunktur kommer högkonjunktur. Så har det alltid varit och så kommer det med all sannolikhet alltid att förbli.

Sverige är det land som står bland de starkaste i den globala kris vi nu befinner oss i. Den är inte för evigt men tills dess är det viktigt att motverka långvarig arbetslöshet inom speciellt ungdomsgrupperna.

Det bidrar nu Krister Olsson till på ett föredömligt sätt.

Tack för det Krister.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Urban Bengtson

    Men vad gör kommunen då som tack?

    Bjuder till kring Staden mellan broarna?

    Köper idéerna om evenemangsarena på Hamrinsberget med äventyrsbad?

    Avbryter Nannabadplaneringen och låter kvarteren gå ut på nya anbud där Balticgruppen bjöd 150 miljoner kr för Nannakvarteret, dubbelt mot vad som kan bii priset för badaktörerna i avtalet som slutits. (Det kostar kommunen ”bara” 1,5 mkr att bryta avtalet.)

    Blir intressant att se på politikerbloggarna om nyårslöften till näringsliv som bjuder till om ungdomsarbetslösheten, till sådana företag i allmänhet och Balticgruppen i synnerhet.

  2. Sivert

    Krister Olsson tillför verkligen något till Umeå – men den stora frågan är om du Anders S. tillför något till Umeå?

    Kanske det blir bra nu när du skall kandidera till riksdagen – en riksdag där KD förhoppningsvis inte kommer in och då är du väl borta från kommunalpolitiken också?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.