Nu drar vi igång

Härligt med en ny måndag. Ny dag, ny vecka och i början på ett nytt år. Vad kan gå fel?

För min del startar dagen med Alliansmöte för att sedan mynna ut i en Allianspresskonferens. Allians för Umeå drar nu igång ett arbete som syftar till att ta över makten i Umeå.

Detta år är det dags att gå från s-styre till alliansstyre. Alla som vill se detta hända är välkomna med i arbetet. Ingen makt utan hårt arbete. Ingen makt om inte förtroendet finns. Vi ska göra vad vi kan och hoppas på din hjälp.

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Men riksdagen då.

    KD´s siffror inför höstens val pekar ju mot att KD inte kommer in i riksdagen. Man får hoppas att valresultatet blir som opinionsmätningarna. Kanske utvecklingen för KD blir detsamma i kommunvalet. Vi har ju fått uppleva eländet med denna regering och då inte minst med KD statsråden. Privatiseringen av apoteken har redan lett till dyrare receptfria mediciner. Det skulle ju bli billigare med konkurrens och så blev det tvärt om.

  2. Pelle

    Anders du kan räkna med min hjälp – men inte på det sätt som du kanske vill ha hjälp.

    Min insats kommer att vara att jag med alla medel skall se till att KD och förhoppningsvis även C och SD hamnar utanför riksdagen – att sedan alliansregerings fälls samtidigt är detta bara ett plus för Sveriges befolkning.

    När det gäller det lokala planet i V-B och Umeå så skall jag även där hjälpa till att stjälpa alliansen!

  3. Lars Gidlöf

    Ja,jag säger som en av de andra som kommenterat. Jag ska göra ALLT för att inte (kD) kommer in i riksdagen eller in i kommunfullmäktige.

    En fråga, tycker du att merparten av Umeåborna är ointelligenta, inte vet sitt eget bästa mm?

  4. Pelle

    HURRA!

    Härliga onsdag läs: http://www.nyhetskanalen.se/1.1450833/2010/01/20/fortsatt_ledning_for_oppositionen

    oppositionen i en klar ledning, nu får vi hoppas att tendensen fortsätter med ökning, ökning av avståndet mellan blocken.

    Det som är lite tråkigt i undersökningen är att C, KD och SD är över 4%gränsen, men det får vi jobba för att det ändras ingen av dessa partier hör hemma i Sveriges riksdag.

    Nu gäller det bara att få bort dessa tre partier ur riksdagen – vi hjälps åt Anders?

  5. Anders Sellström

    Svar till Pelle (2010-01-20 11:31)
    Jag brukar alltid säga att inget är klart förrän det är klart. Nu börjar vänsterpartierna visa sitt rätta ansikte och det kommer att gynna Alliansen. Som sagt….nu börjar det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.