Därför kristdemokrat

Sune Olofsson skriver på Newsmill varför han blivit kristdemokrat. Ett mycket läsvärt inlägg om jag får säga det själv.

Så här börjar han:

"Under mer än 40 år som journalist har jag inte varit medlem i ett politiskt parti. Det har varit svårt att kombinera det granskande uppdraget med en partitillhörighet. Men nu när jag lämnat Svenska Dagbladet efter 27 år där – och blivit pensionär – bestämde jag mig för att granska samtliga partiers program.

Under 2,5 dygn satt jag i stugan i Roslagens famn och plöjde texterna. Jag fastnade för Kristdemokraterna. Det är uppenbart att det finns mycket i andra partier som jag kan sympatisera med, men det finns inget annat parti som redovisar en så tydlig värdegrund som kd".

 

 

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. PerOlof Johansson

    Jo ja tackar ja! Jag hoppas att du inte faller och slår dig med dina Roller blades nu när vi faktiskt har flyttat ner till Roslagen! Borttvingade av Umeå Kommun som har en sk policy ej satt på pränt självklart som bryter mot svensk arbetsrätt! Jag har nu även fått detta bekräftat av Lärarförbundet vilket är skönt men medge att det är bedrövligt. Alla långa maktinnehav är socialt och moraliskt korrumperande och detta är bara ett exempel. Tänk va skönt om vi kunde pensionera Holmlund!
    mvh
    PO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.