Det luktar..

…planterat om Littorinaffären.

Efter att läst intervjun med Littorin i Dagens Nyheter börjar hela affären lukta planterad. Vem som planterat kan man ju bara spekulera i men syftet är ju uppenbart. Att svärta ned alliansregeringen via Littorin.

Är det sant som kvinnan påstår frågar jag mig följande:

Varför kommer affären i dagens ljus mitt under Almedalsveckan och nära valet trots att brottet skett sommaren 2006?

Varför anmälde inte kvinnan som vill "klämma åt maktens män" Littorin innan de 2 år gott som innebär att brottet nu är preskiberat? Det skulle ju verkligen inneburit liv i luckan.

Om Littorin ljuger när han nu säger att det inte inträffat kommer det att riktigt allvarligt skada inte bara honom utan även regeringen än värre. Den risken kan inte Littorin ta eller moderaterna för den delen.

Problemet är ju nu att anklagelserna ligger där de ligger och ingen kan bevisa var sig det ena eller det andra. Vem talar sanning? Vem ska vi tro på?

Slutsatsen för min del är att historien är planterad från början. Svärta ned Littorin, moderaterna och regeringen via statsminister Reinfeldt. Littorin kan inte försvara sig mer än med att ord står mot ord. Eventuella brott är preskiberade och en domstolsprövning utesluten. Ingen polisanmälan är inlämnad heller.

Kvar finns en unken doft som historieplanterarna vill ska ligga kvar länge. Frågan är om det är politik som ska avgöra valet eller unkna försök att på amerikanskt manér misskreditera politiker?

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Lennart

    En och annan Allians-företrädare har höjt rösten och sagt att man inte ska anklaga Littorin så länge man inget vet. Den hållningen delar nog inte du? Din teori om politisk plantering är verkligen att snacka om något du inte har en aning om…

    Den enda som borde kunna sprida ljus över den solkiga historien är en vältalig, rappkäftad politiker som plötsligt inte svarar på frågor, inte kommer till avtalade intervjuer, en politiker som över en natt inte finns…

    Littorin borde prata – annars kan nog även 2010 bli ett riktigt skitår för Littorin.

  2. Conny Forsström

    Kanske borde Sellström komma ihåg hur högern, både politiker och ”civila” smutskastat Sahlin och fortfarande gör det. Om jag säger ett namn: Olof Palme, så får många inom högern skämmas och det rejält. Saker som sagts och skrivits om honom, av såväl politiker som lekmän inom högern är rent fruktansvärda. The bottom line…kasta inte sten i glashus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.