Lokal reklamfilm (kd)

Kristdemokraternas lokala reklamfilm kan ni nu se på youtube. Den kommer att gå i TV4 mot slutet av valrörelsen. En 15 sekunders variant går för fullt på SF bio just nu.

Hoppas ni gillar den.

Etiketter: ,

8 kommentarer

  1. Johan Karlsson

    Bra. Mkt bra faktiskt! Sossarnas detaljstyre av människors liv måste få ett slut. Visst kommer det att ta tid att vända skutan, men Rom byggdes som bekant inte på en dag.

  2. hans

    I en chat inför ett tidigare val, sa du på min fråga: ”vi är inget kristet parti”.
    Är inte KD ett kristet parti?
    Om det inte är det, varför heter det då kristdemokraterna?

  3. Anders Sellström

    Svar till hans (2010-08-24 21:12)
    Ett parti kan aldrig vara kristet. Människor kan vara det men aldrig ett parti. Det som kristdemokraterna säger med sitt partinamn är var vi hämtar våra ideologiska värderingar ifrån. Den judisk-kristna etiken.

    Vilka grundläggande värderingar styr ditt liv? Ingen av oss lever ju ett värderingslöst liv. Så vilken etik hämtar du dina inre mellanmänskliga referensramar ifrån?

  4. hans

    Jadu Anders- mina värderingar vilar på en kristen grund. KDS uppstod ju en gång i tiden från frikyrkorörelsen. Av den ideologin finns knappast nånting kvar nu. I stället så har ju partiet flyttat ut på högerflankens egoism där var och en tänker på sig själv under frihetens täckmantel. Att enligt kristna värderingar tänka på sin medmäniska och alla mäniskors lika värde är i nuvarande KD som bortblåst. Regeringsmakten överskuggar allt annat.

  5. hans

    Johan Karlsson: Anders Sellström håller med dej och det förvånar mej inte. Skillnaden mellan sossarnas politik och den politik som Anders förespråkar är att i sossarnas sverige så kan dom flesta få en bra livssituation istället för den som Anders Sellström förespråkar nämligen alla favörer till en maktelit.

  6. hans

    KD och Göran Hägglund har ju gått i spetsen för att sälja ut och privatisera apoteken. Om vi nu tittar hur det har gått efter en kort tid, så kan vi konstatera: Under andra kvartalet såldes receptfria läkemedel för 137.4 miljoner jämfört med 118.3 första kvartalet. Apoteken från 975 miljoner till 989 miljoner andra kvartalet. Det sammanlagda försäljningsvärdet har aldrig tidigare varit så högt. Tycker du att det är en bra utveckling?

  7. hans

    Nedanstående kunde läsas i aftonbladet den 31/8.

    ”Men när apoteken privatiserades blev det stopp. Nu har han inte råd.
    – Jag kan tvingas välja vilken medicin jag kan köpa, säger han.
    Svårt sjuka som har det ekonomiskt kärvt riskerar att dö på grund av den nya apoteksmarknaden.”

    Så går det när vinstintresset är nummer ett.
    Så går det när allt skall privatiseras.

    Därför: RÖSTA RÖTT i höstens val!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.