Bra om Nydalastugorna!

I dagens VK har Nätverket för Nydalas nyttjare tyckt till på debattsidan. Bevara de små stugorna runt Nydalasjön är deras budskap.

Nätverket har helt korrekt beskrivit på vilket sätt socialdemokrater och vänsterpartister driver frågan om att få bort dessa stugor en gång för alla.

Jag är vice ordförande i byggnadsnämnden och drev frågan, tillsammans med övriga Allianspartier, om vikten av att stugorna runt Nydala bevaras och restaureras.

Tyvärr förlorade vi den voteringen men än är inte striden om Nydalastugorna avgjord. Det är kommunfullmäktige som till sist fäller avgörandet. Den församlingens sammansättning är ju helt styrd av valresultatet.

Får vi inte detaljplanelägga området runt Nydala med ett tydligt besked till alla stugägare att de nu ska få finnas kvar, kommer ingen att lägga ned kraft, energi och pengar på dessa.

Visst är detta en av många valfrågor att ta ställning till.

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Farfar

    Nydala är en plats för alla vilket vissa har insett. Jag som kommuninvånare ser hellre att några ruckel rivs där och ger plats för flera umebor och dess familjer än att ge min röst till er bogare. Då rivs hela vår trygga samhälle ist. Gud viskade i mitt öra -Rösta rött

  2. Lars Gidlöf

    Ynkedomens politiker nr 1, Anders Sellström, var nu moralisk och ärlig och rakryggad, svara nu på de som kommenterar dina bloggar, svara nu om den uträkning du skriver KI utrett om RUT och som du hävdar du har sagt hela tiden.

    Eller går dessa saker att gömma bakom din kristna fasad?

    Hur var det nu, vilken utredning har KI gjort NU som du skriver?

    Du har tid och svara, för du har ju varit inne och skrivit på din blogg efter du fått kommentarerna.

    Och till Er som sympatiserar med denne Sellström,kanske Ni kan försvara hans uttalande,eftersom han själv inte verkar våga eller kunna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.