darinkarlsson

Dags för renovering av garaget till sist

Vi drog ut på det länge men nu är stunden som alla i hushållet bävat för kommen. Efter att ha fixat, putsat, byggt ut, byggt nytt, lagt ny asfalt och köpt nya vitvaror är det nu dags. Vi ska nu renovera garaget. 

 

När jag och min familj flyttade in i huset för 10 år sedan såg situationen annorlunda ut än vad den gör nu. Huset var i stort sett ett ruckel. Mögel i källaren, behov av renovering av såväl kök och badrum, fallfärdig altan och en vind som vi inte ens ska tala om. Och så var det ju garaget som behövde renoveras också förstås. Tro mig när jag säger det; den delen av huset var ingen som satte sin fot i under de första 3 åren då vi bodde där. Det är helt sant! Och vad skulle vi där att göra? Dealen som vi slöt med den gamla mannen som sålde kåken till oss var att vi skulle köra undan hans bråte. Det var vi som var så hungriga på att ta över huset att vi glömde att titta i alla rum. Sedan stod vi där med ett renoveringsobjekt på halsen.

 

Det är inget litet utrymme heller. Nej, gubben hade lyckats spara 2 gräsklippare, en spark, en gammal rostig PV och fyra cyklar. Ja, förutom all annan skit då. Gamla jackor, skridskor, skidor, skor, TV-apparater och mycket annat. Nu när vi ska renovera garaget så är vi tacksamma att vi rensade ordentligt för ett antal år sedan. Men det är fortfarande mycket kvar. Bilen inte minst. När ungarna var mindre så var det en populär lekplats, men när nu yngsta grabben är 16 så har vi inte längre något att skylla på.

 

Snart smäller det! Och det gäller att se allt från den ljusa sidan. Det kommer att bli bra, och renoveringen av garaget kommer att göra huset fullständigt. Ett fräscht och fint hus i alla rum, som vi drömde om när vi köpte det. Vi kommer förmodligen att lägga ut huset för försäljning tidigt nästa höst och då vill vi ha det så bra som det kan vara.

 

Så nu, kära vänner, vänder jag mig mot er och frågar om det är någon som känner till någon firma som kan hjälpa oss. Vi letar efter en pålitlig och erfaren leverantör av tjänster inom garagerenovering i området.

 

Har ni några tips?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.