Min läckra karl…

….Har varit och spelat in en reklamfilm häromdagen 🙂 ganska kul tycker jag.. Senare i vår ska han alltså spatsera omkring i en butik och genom tvrutan försöka få folk att shoppa på just DEN affären. Då kan jag luta mig tillbaks i soffan och titta på honom och tänka:

’Tänk att han är just MIN bojfränd’ 😀

Det var det för övrigt INGEN som trodde när vi träffades för sex år sedan.. Då fick vi istället bara höra att det i princip var omöjligt för oss att vara tillsammans eftersom jag är hela sju år äldre än honom och dessutom har barn sen tidigare…
Och inte nog med det?! Dessutom hade vi 52 mil emellan oss och ett par irriterande ex som gjorde livet surt för oss bägge på alla möjliga och omöjliga sätt.

Det var inte alltid så lätt att ständigt måsta försvara oss mot alla olyckskorpar *suck*

Nåväl, här är vi nu i alla fall. Vi har hunnit skaffa hus, bil och barn. Och är faktiskt, tro’t eller ej väldigt lyckliga och kära i varann. Dock lever vi i synd och har tänkt att göra det ett tag till. Ringar och papperslöften får vänta lite haha… Vi tänker inte gifta oss förrns vi blir vuxna och det vet vi faktiskt inte när det blir ännu!

Och tur är väl det kan man tänka.. För att leva här och nu är inte dumt alls.. det är faktiskt riktigt Jävla underbart! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.