En av alla mina pojkvänner vill…

…att vi ska gå ut ikväll och jaa.. jag får väl offra mig och dra en tvådagars med tanke på att han för det mesta jobbar som DJ på diverse krogar runt om i stan så nu när vi för en gångs skull är lediga samtidigt så är det väl bara att he sig ut i vimlet igen, trots att den lindriga baksmällan just flugit sin kos sen igårkväll haha…
Ja, vad gör man inte för sina vänner?

Pojkvän förresten.. förstår ju att ni undrar lite? Jaa.. Han ÄR ju en pojke och han är min vän.. alltså är han min pojkvän?! (Hur logiskt som helst, det vet alla som vet hur Pippi Långstrump resonerar)
Dock ligger jag ju inte med honom förstås. Det gör jag bara med EN av mina pojkvänner och det är ju såklart den som jag bor med (Också väldans logiskt)

Nåja, nu sitter vi här och resonerar om var vi ska gå. Det lutar åt att det blir Cover club. Så nu vill jag uppmana alla läckra singelbrudar att komma ut och hjälpa mig att roa min stackars vän som just blivit singel.

Att vara singel i en stad som Umeå är nog inte så lätt så nu får ni faktiskt dra ert strå till stacken tjejer. Sååå.. nu hoppas jag verkligen att vi ses där ute ikväll? Kom ihåg.. det är bara Lördag en dag i veckan 😉

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.