Vägra vara stajlad på fejsbokk….

….!

Varje dag är det någon som undrar ”varför har du inte facebook?” och svaret blir alltid detsamma:

Varför skulle jag? Med risk för att låta högfärdig (jag tar risken) så är den största anledningen att jag helt enkelt tycker att det verkar vara rätt lamt att vara med i hela planetens klubb för inbördes beundran, där det är häftigt att ha ”kändisvänner” och där folk uppdaterar vad de gör var tionde minut (Läskigt ju!) på facebook… haha.. pinsamt. Neh, jag håller mig till en exklusiv skara som håller mig utanför fejjan och som därmed slipper alltför mycket granskning av omvärlden.

Sen känns det lite roligare att hålla sig på ”lokal” nivå som till exempel apberget (vuxennärvaro på apan är alltid bra, speciellt när man har barn som med stormsteg närmar sig tonåren) och bloggen på vk så klart.

Och på tal om bloggen här på vk så är det lika roligt varje gång jag träffar kända OCH okända människor som berättar att de läser min blogg och dessutom gillar den. Tack 🙂 Det värmer och jag blir superglad.

Sen är det alltid skoj när människor som glider runt på diverse communities har HUMOR och kan skoja lite med sig själva.

Tycker att det är aningens tröttsamt när man bara ser bilder på folk där de är översminkade, superplutande och ska se så snygga ut som de bara kan. *suck*

Nä, numera tycker jag att det är betydligt intressantare med folk som ser lite snea, rufsiga, vindögda, grimaserande och fullkomligt ORETUSCHERADE ut på sina presentationsbilder.. haha… det är i alla fall oftast dem som är roligast att surra med i sajberspejs!

Och förresten. Hur ofta blir folk besvikna om bilden inte motsvarar förväntningarna ”irl”?

Bättre att visa sitt rätta, okammade jag från början då 😉

 

3 kommentarer

  1. Lisa

    Jag kan inte annat än hålla med dig. Har du läst mitt inlägg om fejjan? Jag är spyless på den sidan. Det är verkligen en sida för inbördesbeundran och ibland känns det som en sida för vuxenmobbning.

    Nåja, vissa är kloka att inte ens starta upp ett konto där (du). -hahaa- Och du är bara så härligt ärlig! 🙂

    Magen krånglar fortfarande, lär vara så i några dagar framöver…brukar vara så… Skulle behöva kolla upp det ännu en gång.

    Ha en bra dag! KRAM Lisa

  2. Äppelformad

    Läste nyligen i en känd veckotidning, om man som jag har en stor mage och en platt ända kan man ikläda sej en kjol från Marimekko för dryga tusenlappen och därmed dölja detta obehag som kroppsformen orsakar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.