Fakkjo…

…är en sån där fras som dyker upp i mitt huvud just nu.

Jag blir väldigt förvånad varje gång jag hör att någon snckar skit om mig faktiskt. Inte för att jag är så självgod att jag tror att jag är perfekt och att det inte FINNS nåt skit att prata om mig, utan för att vuxna människor borde vara så pass modiga att de VÅGAR stå för att de tycker att jag är "dum i huvvet" och allt möjligt annat haha…

Om man hörs och syns för mycket så träder den så kallade "Jantelagen" in. Det känner ni till va?

För vi lever trots allt i landet "lagom" och här ska man "faan inte tro att man ÄR något"

Men det finns inget värre än vuxna människor som smilar upp sig och är sååå trevliga när man träffar dem, för att sedan spy galla bakom ryggen på en så fort man vänder sig om. Ni som håller på så är ju bara så tragiska så det är ju synd om er bara för att ni är NI! Men ett tips till alla falska skitstövlar är ju att ni tänker på att den här staden är liten och att det ALLTID finns någon som känner någon och så vidare. Speciellt viktigt kan det ju vara att se till att hålla sina hoppande grodor då det vankas fest och alkohol.

Hursomhelst så har jag hört en hel del rykten om mig själv genom åren. En del ganska hemska saker som jag för mitt liv inte kan fatta var de kommit från eller hur de uppstått. Men skit samma. Ingen idé att undra över frågor man aldrig kan få svar på.

Jag väljer att ta det som en komplimang helt enkelt. Jag måste alltså vara en relativt intressant person som en och annan gärna lägger ner tid och energi på att prata om. Rätt häftigt ändå får man ju säga. Det måste betyda att jag är…

 

…någon..?

 

 

Etiketter: , ,

18 kommentarer

  1. Q

    Fast med tanke på hur falsk du själv har visat sig vara och att du själv försöker rota fram saker för att såra och pratar skit så blir jag inte förvånad att andra pratar skit om dig.
    Stan är liten, absolut, därför kanske du själv skulle fundera på vad du själv gör och säger och skriver. Mycket du sagt stämmer långt överens med vad du skriver. Det är falskt tycker jag.
    Man får vad man ger

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Q (2010-08-06 16:47)
    Vet du ”Q”: Eftersom du är så pass ”anonym” att du inte ens kan stå för vad du skriver så har jag svårt att ta den här kommentaren på allvar. Men i vanlig ordning så antar jag att det är samma person som jag VET gillar att kommentera folks bloggar under falska namn.
    Och du kan kalla mig vad som helst. Jag står i alla fall för när jag inte gillar någon. Jag behöver inte göra det under pseudonymer som du Ida, eller Tanja, eller Kone eller vad du nu vill kalla dig 😉
    För övrigt så har jag inte så mycket annat att säga än att önska dig en trevlig helg. Känns som att du behöver det! //H

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Det är bland det värsta jag vet, människor som vänder kappan efter vinden och inte har en egen mening eller nåt dom kan stå för själva, utan vrider till det så att dom ska höras vara bäst, störst och vackrast. Tycker jag en sak, då gör jag det och jag tvingar ingen annan till att tycka likadant, finns inget skönare än raka människor. Det tror jag också att du är Helena, oavsett vad andra skriver. Ha en go´fredag!

  4. Ida

    Vet du Helena, ibland är du bara så jävla töntig. Är det fler namn du tror mig gå under? Vore ju bra att veta eftersom jag uppenbarligen inte vet om alla namn du just räknade upp. Det är ju bra att du har koll på mitt liv mer än vad jag har.
    Och jo, du snackar en jävla massa dynga. Du har sagt en himla massa om att du tycker illa om folk som nu helt plötsligt är de bästa vännerna. Eller hur du avskyr att få en massa saker men som du sen är såååå tacksam för.

    Men skit samma. Jag orkar faktiskt inte med dig. Däremot kan du nu sluta tro dig veta mer om mitt liv än du gör.

    Du vet ingenting

  5. annkristin

    ojjj…håller med..man ska vara rak o visa vad man menar..inte spela nåt spel..låtsas hålla med o sen mena nåt helt annat..tacka vet jag för dom som spelar med raka puckar o verkligen menar det..kör ditt race du Helena..det är det som håller…i längden..ha en fin fredagkväll..kram!

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-08-06 18:55)
    Hej maria 🙂 Ja, det är trist att det finns så mycket falskhet överallt. Det är skönt när folk är ärliga vad det än gäller. Även om det handlar om att inte bli omtyckt. För man kan inte gilla alla. Så är det ju. Man får mer respekt när folk vågar stå för vad de säger och skriver också. Anonyma kommentarer viftar man bort som myggor en varm sommarkväll haha.. Ha en skön fredag du me!

  7. Linnéa

    Ja du Helena!
    Jag fattar inte att folk orkar, att dom ens ids bry sig om andras liv?
    Personligen har jag så fullt upp med mitt eget att jag knappt hinner med mina egna barn, än mindre idas bry mig om andras liv?!
    Jag tycker att du definitivt skall ta det som en komplimang, att du är värd att nämnas?!

    Räck fingret åt dom bara, låt dom inte komma åt dig!
    Sträck på dig!
    U Go Girl!

  8. annkristin

    men sen om det är nån intern uppgörelse..då ska jag inte lägga mig i o har ingen aning vad DET handlar om..ha det gott..:)

  9. Helena Nilsson Springare

    Svar till Ida (2010-08-06 20:04)
    Vet du Ida.. Jag tycker inte att du är(jävla?)töntig. Jag tycker absolut INGENTING! Och det är ganska skönt! 🙂
    Jag lever som jag gör och jag är nöjd. Jag är i alla fall inte skenhelig på flera olika sätt. Men återigen: Du ska ha cred för att du kommenterar under ditt eget namn för en gångs skull. Det tycker nog gud också är bra. Att du är ärlig alltså 😉
    Och nu… orkar inte jag med dig heller. Faktiskt! Hare fint!

  10. Helena Nilsson Springare

    Svar till annkristin (2010-08-06 20:20)
    Hej Annkristin. Sen jag fick mitt tredje barn så har jag absolut fått omprioritera ordentligt.
    Förut så kunde jag känna att jag tog illa upp om någon pratade illa om mig och jag fick veta det. Men nu förstår jag ju att det är okej att folk pratar.. för jag kan ändå inte göra nåt åt det helt enkelt 🙂
    Men det som är lite trist är att folk kan prata om hur jag var för 20 år sedan.. när jag var en liten fjortis.. haha.. jag menar,: Folk förändras väl? (tack o lov) Ha en skön kväll! Kram

  11. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa (2010-08-06 21:49)
    Hej Linnéa 🙂
    Jomen klart att folk orkar.. om man har tråkigt och är sysslolös så kan man ju hitta någon eller något att störa sig på och så blir det så till slut! Fast jag bjuder gärna på det för det mesta. Det enda som är synd att det oftast är folk som knappt vet vem jag är som surrar en massa.. Men så kan det va haha.. Tack för senast förresten. Har skrattat mycket över det där mmset hihi… Kram

  12. annkristin

    helt rätt..sånt ska man inte slösa tid o energi på..:) jantelagen är utbredd..jag vet jag oxå..:(..men vilket fint hjärta jag såg..o man kan väldigt gärna lägga in positiv symbolik i det man ser..:)
    ha en fin kväll med din familj..kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.