Jag har nog…

…aldrig varit så trött och slut i hela mitt liv!

Detta är absolut inget "gnällinlägg" utan bara ett konstaterande att jag MÅSTE dra ner på tempot och det är genast!

Det senaste halvåret har nästan sänkt mig och det blev extremt tydligt nu efter flytten när luften bara totalt gått ur mig. Det har hänt så mycket galet att mitt välbefinnande inte riktigt är på plats som det borde och brukar vara. Men jag jobbar på det. Genom att vila BIG tajm!

Jag är så trött på alla sätt. Mentalt utmattad rent av. Så nu lägger jag mig på en soffa och försöker återhämta mig så gott det går. Bloggen får lida lite ett tag men å andra sidan så kanske jag har mycket trevligt att dela med mig av framöver när batterierna är laddade igen.

Jag fortsätter att stänga dörren för dem som inte tillför mig något och samma dörr är naturligtvis fortfarande öppen för mina nära och kära plus alla vänner som kan och vill tillföra något positivt i mitt liv.

Däremot kan det hända att jag inte är lika tillgänglig på samma sätt som jag alltför ofta är. Jag har lovat mig själv att inte smsa eller prata lika mycket i luren som jag brukar för just nu är telefonen en otrolig stressfaktor. Men jag lever och kurar under min gröna filt och jag kommer tillbaks framöver. Ska bara mota bort utbrändheten innan den blir ett faktum. Hårt jobb!

Vi ses och hörs snart igen och tills dess ska Ni alla ha det jättebra!

—> PAUS!

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Inger

    Uschjamej, du måste ta hand om dig själv allra bästaste Helena! Ligg under din filt, drick massor av te och tänd ljus för sånt gör susen för själen!! KRAM

  2. Malle

    Tycker att du gör alldeles rätt. Du har haft så mycket skit att stångas med och din flytt. Kryp ner under filten och bara va med din familj. Blir så impad av din kamp mot den så kallade samhällsservicen som verkar gör allt för att sänka dig eller försöka sätta dit dig. Kram på dig!

  3. MaskrosMorsan ...

    Håller med alla – rätt att ta en paus – återhämtning och att rensa energitjuvar (flodhästar i vardagsrummet) Viktigt att du orkar, har energi och mår bra för alla som behöver dig!

    Ha en underbar ledighet (vi firar ej jul) och jag lär kika in mellan varven och kolla om du bloggat =)

  4. Helena Nilsson Springare

    Tack så mycket för era kommentarer. De värmer verkligen. Jag börjar så smått återhämta mig och nu börjar lugnet lägra sig igen. Börjar så smått snegla åt bloggen som jag saknar lite mer än jag vill erkänna! Kramar till er alla som bryr sig om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.