Om man inte passar in…

…så är det ju faktiskt fullständigt normalt att man inte blir bjuden.

Ändå kunde jag inte låta bli att känna en liiiten tagg då jag imorse frågade:

"Godmorgon älskling. Hade du kul me grabbarna igår?" och får svaret:

"Det var så där. Det var jag och en massa par"

??

Hmm.. åååkej. "En massa par" och min man. Bjuden som "icke-par". Trevligt! För honom.

Men jag får helt enkelt gilla läget och inse att jag antagligen inte passar in (För gammal? För pratsam? För konstig? För annorlunda?)

Visst. Jag och Jimmie ÄR väldigt olika varandra på alla sätt och man kan med lätthet att säga att våra egna umgängen är väldigt olika varandras. Men i ärlighetens namn. Nog känns det ändå underligt att vara totalt ratad då andra snubbar har sina damer med sig.

Nåväl. Nog hade jag väl ändå ganska mysigt hemmavid? Jodå, det hade jag ju förstås. Trevligt sällskap, hyfsad film, delikatesser och tända ljus på bordet.

Så, Nä. Jag är inte bitter.

Bara fundersam!

 

Etiketter: , ,

11 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Alltså, nu tillhör jag en annan generation än du och din Jimmy, men så gör man bara inte. Den som bjöd visade ett bra exempel på dåligt beteende! Övriga som var med kanske inte ens visste att du inte var bjuden….

  2. vevve

    hoppas att julen varit bra och att ni trivs med den nya lägenheten,måste få komma och kika vid tillfälle. det känns som en evighets sedan vi sågs.saknar dig, men jag tänker på dig iallafall kramisar vevve.

    hälsa familjen

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till vevve (2011-12-27 19:50)
    Hej Vevve! Jag tänker mycket på dig också. Hittade alla roliga kort och skolkataloger från gymnasietiden haha.. va söta vi var! 🙂 Det vore faktiskt riktigt kul om vi kunde ses snart. Tiden går så snabbt och ibland går livet i racerfart *skrattar* Tror jag ringer dig redan nästa vecka och kollar när ni har tid! Kram

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-12-27 09:55)
    Hej Anne-Marie. Nog känns det ju lite märkligt, men jag får tänka att jag kanske ändå hade varit malplacerad på något vis OM jag hade varit där. Men såklart undrade jag ju lite då+ min man blir bjuden och inte jag.

    Samma sak hände för några år sen då jag jobbade på ett taxibolag i stan. En av mina kvinnliga (såklart) kollegor bjöd in exakt ALLA kollegor på fest utom mig. Hon avskydde verkligen mig och gjorde inget för att dölja det heller. Hon var en riktig mobbartjej så det var nog lika bra att jag inte hamnade på den där festen ändå. Men det är klart. Att bli utanför är ju ingen rolig känsla. Tur man kan hantera det bättre (förhoppningsvis) då man är vuxen.

  5. MaskrosMorsan ...

    Håller med Anne-Marie…så gör man bara inte! Nu hade ni ju inte ens ett val – så sett att din J hade kunnat välja att ej gå (om ni trodde det var en grabb grej?)

    Inga schyssta vänner alls…tycker inte jag!

    Hoppas ni får en fortsatt bra vecka och att du fortsätter ladda batteri och snart är full laddad =)

  6. jaya

    Gud så märkligt. Ni är ju dock gifta? Måste väl ändå kännas tråkigt för din man att vara utan sin fru i sådana sammanhang?

  7. Catharina Oderstål

    Får nog säga som Ann-Marie, trots, att jag inte tillhör hennes generation, så där gör man bara inte! Men å andra sidan… Hade du velat följa med?
    För ibland kan man faktiskt inse sina olikheter och vara ok med det….
    Själv nu när jag inser att imorgon firas 1 års dag mellan mig och kärleken där vi har gått igenom ett år med en hel del svängningar så skulle jag definitivt inte vilja följa med på vissa tillställningar han varit på och med all säkerhet har han varit glad över att sluppit vissa av de saker jag varit på. 🙂
    Men! Som den personlighet jag är undrar jag dock vad det är för vänner din make har då de gör så här och varför han hänger med dom?
    Kram och fortsätt våga annorlunda…

  8. Helena Nilsson Springare

    Svar till MaskrosMorsan … (2011-12-28 08:46)
    Eftersom bara han var bjuden så tog han ju för givet att det bara var en kväll med grabbarna, så jag ska väl inte ta det så hårt.
    Men det kan ju vara lite känsligt sånt där. Fast det är ju ändå inte mitt ”ordinarie” umgänge, utan Jimmies så jag gillar läget helt enkelt 🙂

  9. Helena Nilsson Springare

    Svar till jaya (2011-12-28 12:19)
    Jimpa bryr sig inte om sånt. Han trivs ju var som helst i vilket umgänge som helst *skrattar*
    Det var ju mest jag som blev lite snopen över att dagen efter få höra att det varit fest utan att vara bjuden när alla andra snubbar hade med sig sina tanter. Men oh well, ibland får man vara med och ibland inte 🙂

  10. Helena Nilsson Springare

    Svar till Catharina Oderstål (2011-12-28 15:10)
    Det enda som hade varit trevligt hade väl i så fall åtminstone haft möjligheten att tacka nej. Men vi är ute tillsammans så sällan och jag längtar ju efter att få ha roligt med honom. Dessutom hade vi ju faktiskt haft barnvakt för en gångs skull så det hade ju kunnat vara kul 🙂
    Fast å andra sidan kanske det fanns en mening med det hela. Vem vet? Kanske hade jag halkat och brutit benet eller något? *skrattar*

    Tänk att ni firar ett år! Wow.. Grattis! Så kul. Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.