Vilket godis?

Viktigt, viktigt… ”Vilket godis ska du köpa?”

Det är dagens mest relevanta samtal hittills. Och jag kan säga som så att i MIN godispåse kommer det att vara chokladdoppade popcorn och nötter med choklaaaa… Inga konstigheter.

Idag känns det nästan overkligt skönt att vara hemma. Jag verkligen njuter av att bara breda ut mig själv i soffan, knapra på lite snacks, zappa på tvn, strunta i telefonen som ringer och bara VARA!

Igår kväll somnade jag tidigt till SVTs ”snille och smak”. Efter att ha zappat och till slut hittat den här filmen med söta farbröder som samtalar på svenska i behaglig samtalston och med ett ordförråd i en HELT annan klass än den man får höra dagarna i ända på betald arbetstid så kändes tillvaron bara jäkligt skön. Så självklart somnade jag *skrattar* Behagligt och sövande var ordet.. Vaknade dock någon timme senare av att Martin dök upp för en kopp te och lite nattsudd.

En bra början på en skön och ledig helg som ska bestå av diverse umgänge med mammor, pappor och barn. Det blir kul och det känns som att det är alldeles för längesedan man träffat en del av sina familjekompisar. Det är trevligt med familjedejter och det hinner bli ett par stycken denna helg så jag kommer ikapp i mitt umgänge.

Det gäller att lägga sina prioriteringar rätt så att man hinner göra det man VILL och framförallt att prioritera rätt för att träffa de man VILL:. Min lediga tid är förbaskat dyrbar och det är ganska skönt att känna så. Ska försöka få lite tid även till att göra det berömda INGENTING *skrattar* i alla fall en liiiten stund 😉

Och så ska jag även göra klart min sänggavel har jag tänkt. Jag har allt jag behöver förutom själva färgen och den ska jag köpa idag. Det ska bli så roligt och jag hoppas, hoppas verkligen att den kommer att bli precis så bra som jag VILL!

Nåväl.. Jag önskar Er alla en synnerligen trevlig helg och måtte ni få PRECIS det lördagsgodiset som Ni önskar i Er påse…

Make it happen!

vardag 010

Denna hänger på mitt kylskåp bland teckningsgalleriet… Stålmannen har aldrig sett bättre ut 🙂

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.