Inte så impad faktiskt!

Av nya gallerian Utopia. Det fanns ju inte direkt något som vi inte sett förr menar jag? Däremot tror jag på food court som säkert kommer att bli en hit! Mat funkar ju alltid av någon anledning 😉

Fyndade jag idag då? Jodå, jag slog på stort och köpte TVÅ nya toalettborstar, en refill till kylskåpsbläckpennan, tre par vantar till lille B, en knallrosa mössa till mig själv, två tröjor till vilde V och ett par sjukt snygga jeans till Jimpa som satt som schmäcken!! (Knepet är att ta med hans favoritjeans till butiken och jämföra storlek. Det kan liksom ALDRIG gå fel då!)

Egentligen borde jag kanske ha hållit mig i stillhet idag med eftersom jag inte är kry för nu har jag fått hosta, men jag KUNDE inte ligga stilla i sängen en dag till. Jag måste liksom få känna att jag gjort något under mina lediga dagar.

Sushi och mycket härligt babbel med en god vän och frisörbesök hos Anna Å hann jag också med.

Och nu sitter jag och dricker en galet stark dryck som jag kokar själv av piripiri, honung och citron. Läskigt starkt, men gött för halsen och kroppen. Och gissa om man blir VARM 😉 Jag måste ju boosta mig ordentligt för jag har jobbhelg och det känns väl sisådär. Jag vill ju bara kura och sova och mysa under duntäcket.

Hoppas ni som läser får vara friska och krya.

Vi höres 🙂

fredag 002

Kylskåpspennan är ett MÅSTE i vår familj 🙂

fredag 003

Få se om jag får ha den rosa mössan ifred för Jimmie 😉

fredag 004

Nyklippt hår är väl underbart?

🙂

Hej så länge!

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Cool penna, skulle jag kunna tänka mig med. Jag gör helg nu, i alla fall, känns skönt, fast då är det min jobbarhelg nästa helg…jaja, det brukar inte kännas så farligt då man är mitt uppe i den.Må så gott du kan//Kram

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Halloj 🙂 Jag har köpt den på åkerbloms för fyra-fem år sedan och den är så himla bra att ha på just det stället haha.. jag försöker vara så vardagspraktisk jag bara kan och den hjälper mig BIG tajm..

    Ja, nu sitter jag här.. utan röst och väntar på att det ska komma fler. Jag tror nämligen att jag måste gå hem för jag får knappt fram ett ord. Nåväl.. jag gjorde ett tappert försök i alla fall 😀 Kram

  3. knarkfest kl 19.30

    kom ihåg att skriva upp 1. handla 1st 5L dunk av ”kokarn”,
    2. rizzlapapper ,
    3. pumpar/verktyg ,
    4. slang för stas ,
    5. dexopur ,
    6. ”båt”
    ja just ja , ta med något trevligt från ditt medicinskåp , jag har fan slut på godis och läkarn vill ju inte skriva ut några mer ”kryssar” till mig , så jääääävla olönt …

    obs : ta inte med Said , han va ju så jävla bäng sist vi va hos dig , men du va ju helt nersubbad å goo *blink* ..mmm

    // Kniven

  4. Sanna

    Har inte orkat ta mig till Utopia än eftersom jag hittills inte hört ett enda hurra för det stället. Men jag är inte så intresserad av första etappen heller. Jag är mer intresserad av etapp två som ska öppna i nästa höst för det är ju då det förhoppningsvis kommer fler och nya butiker som inte redan finns!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Haha.. ja, att Umeborna blir så till sig för stora glasrutor och en rulltrappa så känns det ju inte som att man får så mycket hopp om folket i denna stad.. ÄR verkligen majoriteten så kåta på konsumtion så att pulsen höjs av en ny galleria?

      Pinsamt.. Nåväl, jag ställer mitt hopp till våningen full av maaaat 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.