Puckad tjuvidiot!!

Igår åkte jag till Gällivare för att få lite lugn och ro och för att få läka ihop mig litegrann i både kropp och själ. Jag har ju som bekant varit både sjuk och deppig ett tag och jag är fortfarande trött och eländig så det var skönt att komma hit igår till ett vitt vinterland som förvisso verkar smälta bort, men ändå.

I alla fall så satt jag och min kära mormor och babblade igår kväll och viktiga och oviktiga ting. Morfar bjöd oss på ett glas rött och vi bara myste i skenet av tända ljus. Då… får jag ett sms från en vän som numera bor i Göteborg och han har skickat en bild på mig med texten:

”Du har en dubbelgångare”

Jag skriver tillbaks till honom att det där faktiskt ÄR jag på bilden och då visar det sig att någon använder min bild på en dejtingsajt som heter Badoo. Denna någon är en puckad idiot som utger sig för att heta ”Maja”, är 38 år och som söker efter män mellan 27 och 42 år.

Men vad i HELVETE är det för FEL på folk? För det första kan h*n ju inte träffa någon irl med tanke på att det är JAG på bilden och för det andra så fattar jag inte varför man bemödar sig med att skapa kontakter med okända människor på internet om man ändå inte är den man utger sig för att vara? Jag fattar det inte.

Snacka om att slösa på sin tid och sin energi. Jag blir förbannad samtidigt som en liten röst inom mig viskar: ”Skyll dig själv när du lägger ut bilder på dig själv som exakt VEM som helst kan ta och använda till PRECIS vad som helst”

*suckar*

Jaa.. jag VET.. men jag blir förbannad i alla fall och nu har jag skrivit till deras kundservice men har inte fått något svar ännu.

Någon tyckte att detta kunde man ju se som en komplimang. Men näe… I HELVETE heller *morrar*

Jag är ju jag. Och jag kan inte se något smickrande i att en otäck människa (man eller kvinna? Uppenbar idiot i alla fall) utger sig för att vara / se ut som jag.

birthday 046

HELENA, fortfarande 39 år.

(Maja 38, stick å brinn)

Ja, jag ber om ursäkt för min arga ton idag. Jag hade faktiskt inte ens tänkt blogga på ett par veckor men nu jävlar är jag så arg över flera saker så ni lär väl se och höra av mig X antal gånger under närmsta tiden. Like it or not.

Jag ska börja med att ringa till Norrländskan och berätta ett och annat som de bör skriva om. Sedan ska jag väcka min man. Sedan ska jag knyta på mig springskorna och ta mig en löprunda i det snöiga samhället för att slutligen kasta mig i bastun.

Låter skönt va?

Jag ska även belöna mig med en session ”triggerpunktsmassage” senare i eftermiddag. Haha.. kanske lugnar jag ner mig litegrann efteråt och dämpar min ilska några hekto? Kanske.. Vi får väl se!

Ha det så bra alla! (Fast inte DU ”Maja” 38 år. Må du bryta ett ben idag)

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Sanna

    Men snyggve? Ja varför gör man så??? Tjänar ju ingenting till !??!?
    Förstår att du är arg och irriterad!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Lite skumt ändå.. Jag menar, om man nu vill vara någon annan så kan man ju knappast träffa någon på en sån sajt och det är väl det som är meningen med det hela..?! Haha..

      Jäkla männscha alltså.. har fått ett svar från badoo och de ville ha länken så nu väntar jag på ett andra svar! Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Det var det absolut mest idiotiska jag hört på ett bra tag… snacka om att en människa kan ha lite att göra, och som sagt, till vilkens glädje eller nytta??? *skakar på huvudet* (och hoppades att det var 1:a april, men icket).

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jag väntar fortfarande på badoo och att de ska följa upp detta. Ska bli intressant att se hur de går till väga i ett sånt här ärende… jag menar, det kan ju inte vara första gången?!

      Har hört att det inte är helt ovanligt att man blir kapad så här på nätet! Och förresten… skulle jag knappast leta efter karlar på nätet mellan 27-42… haha.. jag skulle hålla mig mellan 25-30 *garvar*

  3. Anna H

    Vore det inte på sin plats att tala med en jurist?! Sådant kan inte vara lagligt… Att utge sig för att vara någon annan än den man är. Vidare borde väl sajten lätt kunna spåra ip-adress på ägaren av profilen! //a

  4. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Idag borde jag få svar från Badoo.. jag har efterlyst deras agerande och det här händer säkert hela tiden.. om jag skulle ta kontakt med en jurist så ska man vara medveten om vilken tid och vilka kostnader detta kan ta i anspråk.. vet inte om jag orkar lägga energin utan hoppas att de kan göra något!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.