Tid för liv eller livstid..?!

Ja, det kan man ju välja som man vill.. Jag tror jag väljer tid för Liv helt enkelt!

Insåg att jag försummat den stackars bloggen / virtuella dagboken å de grövsta och att en av de viktigaste månaderna i hela mitt liv faktiskt flugit helt och hållet under radarn här på Vk-bloggen, men det bevisar väl å andra sidan att mitt IRL-liv varit så himla skoj under hela Maj månad så att jag helt enkelt glömde bort det haha.. Men jag hade bestämt sedan innan att både Maj och Juni ska vara ”mina månader” då jag bara gör allt jag vill och lite till..

Så, alla som känner mig i min verkliga tillvaro vet att jag ägnat mig åt massa kul sen sist. Jag har fyllt 50 bast och min födelsedag spenderade jag på Cypern på finfina hotellet Amethyst Napa Hotel & SPA, där jag fick fira tillsammans med några av de människor jag älskar mest. Det var helt klart en av de bästa födelsedagar jag nånsin haft och jag är så glad för alla som hängde med mig och firade under under solen. Jag är självklart glad för alla andra som också uppmärksammade mig trots att jag inte var på hemmaplan ❤ Fina människor även från Umeå kom rullandes på flygplatsen i Ume och ba: ”Hej, vi ska också hänga me Dig”.. Jag blev så överraskad och glad!

Cypern var dessutom bättre än vad jag väntade mig så jag är 100 procent jävligt nöjd!

Vi träffade ju som vanligt massor med coola människor som vi såklart har sparat i kategorin: ”Ska självklart ses igen” och det är verkligen roligt. Nu har vi nya spännande människor att hälsa på framöver både här och där runt om i Sverige!

.Mina Favoriter sedan 2018: Tronn & Knut var ju så klart med och firade mitt halvsekel. Samtidigt som vi checkade in på hotellet så smög de upp bakom oss och poppade en skumpa så vi fick en jäkligt bra början på semester!

Norways finest!

Ja, det var en underbar vecka i Maj månad och jag tänker på den veckan varje dag numera. Att kunna resa till solen så ofta som vi gör kräver ju såklart sina uppoffringar och rätt prioriteringar här på hemmaplan, men det funkar för oss så vi gör ALLT vad vi kan för att vi ska kunna träffa våra vänner under solen. Dessutom är det lättare att ses någon annanstans i världen, än här i Sverige eller Norge! Att flyga till eller från Stavanger tar sin tid och sina byten, så det är bättre att bara bestämma en destination som passar från både Umeå och Stavanger och så ses vi där helt enkelt! Winwin..

Jahopp.. sen har jag också varit iväg till Stockholm för att fira lite till. Jag och Jimpa drog iväg på Technostates BIG BANG i slutet av Maj och vi hann uppleva Stockholm Marathon på nära håll i nästan 30 graders värme. Det var en riktigt crazy weekend i storstan, men vi hann ju som vanligt inte med allt vi ville göra så vi måste snart dit igen!

Nåt man INTE ser ofta: Jag i kjol ELLER drickandes Red Bull 🤣 Plötsligt händer bägge samtidigt! (Köpte en lott, men vann inget) hehe..

Men jag gjorde allt jag kunde för att vinna över sov-klockan! Haha.. Det blev bara 3 timmars sömn på typ 48 timmar. Galet!!

Min egen PP (PartyPartner)

Aldrig tråkigt med honom..

Sen har jag hunnit med massa andra roligheter även på hemmaplan och det innefattar som vanligt både djur och människor…

Ja, jag har helt enkelt haft den roligaste tiden ever som nybliven femtioåring och jag har insett att livet bara tycks bli bättre för varje år man fyller. Galet bra ekvation.. Det enda som jag är jävligt sur på just nu är att jag inte får göra min 50-årskontroll (så kallad VHU) på Ålidhems hälsocentral.

För trots att VHU ska ingå i ”ordinarie verksamhet” och att man SKA bli kallad så har jag fått veta av Ålidhems hälsocentral att jag inte kommer att få göra den. Jag blev rätt så grinig att bli diskriminerad av dem, för det är inte kul att höra talas om allt jävla fiffel och mutbrott och pensionsskandaler som försiggått inom Region västerbotten och hur de är oansvariga med pengar hit och dit och hur sjukvården på många sätt går på knäna osv osv… Dessutom så har alla mina bekanta som är födda 1974 antingen fått göra sina VHU, eller fått kallelse medan jag helt enkelt blir diskriminerad och bortprioriterad av Region Västerbotten och Ålidhems vårdcentral!. Jag ska byta hälsocentral bara på grund av det där så om någon engagerad bloggläsare har tips på en bra hälsocentral så tas det tacksamt emot!

Förmodligen ett problem som faller under kategorin: I-landsproblem, men det spelar ingen roll. Det är orättvist och jag avskyr verkligen orättvisor! Usch!!

Men oh well, vad mer finns det att säga? Jag borde inte fokusera på sånt som går att bli förbannad på, men nu gjorde jag ju tyvärr det ändå..

Nåväl.. Jag avslutar dock med att berätta att jag har gjort något ganska galet.. men fantastiskt roligt! Jag avslutade mina första 49 år och påbörjade mitt 50:e år genom att under mååååånga timmar under surrande tatueringsnålar (två på en gång faktiskt, vilket var en ny spännande upplevelse) att täcka över en ful, gammal ungdomssynd.

Detta genom att nåla fast något alldeles spektakulärt på mitt numera medelåldriga skinn. Så istället för att genomgå en ”femtioårskris” så gjorde jag helt sonika en riktig 50-års revolt eftersom det kändes som ett bättre alternativ. Jag kan tyvärr inte visa hela för det vore totalt opassande, men jag visar den coolaste delen och passar samtidigt på att tacka bästa Ida Morbida och Alex Impaler för ett fantastiskt konstverk som fått namnet: ”Un-fairy”. Det säger ALLT… och alla som känner mig vet EXAKT varför jag valde just det namnet!

Jag älskar den redan och jag älskar allt den symboliserar och jag älskar att allt som varit hemskt och mörkt numera ligger BAKOM mig…

Kanske berättar jag om det någon annan gång..

Och tills dess:

Ha det gött och var inte trött!

 

2 kommentarer

  1. Anders

    Grattis på födelsedagen i efterskott! Och så fint att du fick tillbringa den på en trevlig plats med några av de människor som du älskar mest 💯❤️

    Önskar dig en fin fortsättning på livet och sommaren! 🌞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.