ARG över småsaker…

…är ju onödigt att bli men ibland är det svårt att låta bli.

Barnen har alla fått sina årliga sommarpresenter nu och lille B fick en helt egen kickbike. En fin blå kick med tre hjul så att han ska kunna hålla balansen ordentligt när han ska försöka svischa fram lika snabbt som storebror. Men gissa vad som händer? Jo, en mutter fattas så det genererade ju såklart lite ilska när jag skulle knåpa ihop den *suck*

Så jefla typiskt liksom. Nåväl, jag fixar det imorrn. 

Viggo fick i alla fall en fin fotbollsdress och en ny fotboll och F:sson fick en schysst jacka, en tavla och ett läppglans.

Sommarpresenterna till barnen är en årlig tradition som vi införde för några år sedan. Detta mest på grund av att två av barnen fyller år så pass nära jul men även för att fira sommarlovet och sommaren. Dessutom får de sällan grejer i onödan så sommarpresenterna är mycket uppskattade faktiskt.

Nåja, nu ska jag inte hänga läpp över de små sakerna. Jag ska faktiskt ta mig ett litet glas vin (ojojoj.. vad skulle socialen tycka om det?) och krypa upp i soffan och stirra på Nydalasjön en stund.

Visst låter det väl himla trevligt? Sen blire snarklåda för den här morsan som ska upp tidigt imorrn!

Bajbaj!

Jag bara älskar sjöar. Detta kort tog jag i Tönnebro förra veckan. Klockan var tre på måndagmorgonen och dimman rullade lite lätt över sjön. Otroligt vackert. Bara synd att man så sällan har tid att bara sitta och spana på all skönhet som naturen har att erbjuda.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ja just det ja, det kommer jag ihåg nu när jag läser det, att ni varit så smarta med dessa sommarpresenter, det tyckte jag ju var en sk-t bra idé, faktiskt, önskar att man infört det vid ett tidigt stadium.

    Hoppas ni får en jätte trevlig midsommarhelg, hela familjen //Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-06-21 11:16)
    Japp, det är ett uppskattat inslag i kidsens liv 🙂 Det är nog aldrig försent att införa. Tack detsamma. Hoppas vi kan ses nåt snart. Jag behöver vara social med vuxna människor känner jag.. mina små är inte så roliga just nu eller så är jag bara trött! Haha.. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.