Bästa julen…

…jag haft. Ever!

Den innehöll precis allt en jul ska innehålla:

Snälla barn…

"Julbus i mammas och pappas säng" 

En jättefin julklapp…

"Supertjusig kandelaber blev största julklappen"

Fantastisk mat…

"Tio av de bästa runt mitt bord"

En svart liten glittrig julgran…

"Datahörna kamouflerad av gran"

Och nu fortsätter vi firandet med massor av mys, tända ljus, goda vänner, fina släktingar, söta familjemedlemmar och massor av GODIS!!

På återstörande allihopa

och God fortsättning!

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Catharina Oderstål

    MEN! Så himla smart!!! Datahörnan alltså! 🙂 Eftersom vi är i värsta flytt- och byggtagen så är alla idéer intressanta! Vi kommer att leva compact living style tills kidsen har flyttat hemifrån så alla sådana här fina inredningsidéer är så fina att se! Golvljusstaken var också i min smak, verkligen. Själv inreder jag med alla mina 50-60tals möbler och njuter av nya området vi flyttat till och lever livets glada dagar mer eller mindre.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Catharina Oderstål (2011-12-28 15:13)
    Jag gillar verkligen mitt lilla ikea-barbord! Köpte det beggat för 250 spänn med två stolar till förra sommaren. Verkligen ett fynd och datorn blir verkligen ”bortmöblerad”. Har man gäster så gömmer man bara datorn och ställer dit en blomvas eller några ljus. Voilá: Datorfritt! 🙂 Sen står den i hörnet i tvrummet så man kan slänga ett öga på tvn också om man känner för det. Kul med nytt boende. kanske blir någon liten bild på din blogg med? *hoppas*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.