Johans nyheter

Havet är vackert!

Sitter och vilar ögonen på havet.

I vårt sommarparadis ligger havet  helt nära. Idag är havet livligt och vinden rister stugan. Men vindarna är ljumma. Det känns overkligt att det snart kan vara vinter, Det känns helt fel att vintra upp huset. Vi kommer hit även nästa helg men sen är det förmodligen stängt tills nästa vår. Visserligen har renoveringen inneburit att vi snabbt kan få varmt i huset, men vintervatten är nu nästa problem att åtgärda. Det är opraktiskt att vara utan vatten, allt känns krångligt och bökigt. Vi har en grävd brunn idag men torra sommrar räcker det inte till. Bara vattenklosetten kan tömma brunnen snabbt och sen rinner det inte till så fort. Funderar på att bygga ett torrdass. Det skulle kunna fungera alldeles utmärkt tillsammans med urinseparation.

Men det blir inte i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.